Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cahit, kalemdar, kızıl, mustafa, sabah

Kızıl Sabah - Mustafa Cahit Kalemdar

Eski 07-10-2014   #1
b.a.f.

Kızıl Sabah - Mustafa Cahit Kalemdar

Geçenlerde bir kitabevinde gezinirken kapak fotoğrafıyla dikkatimi çeken bir kitap olmuştu Arka kapak yazısını okuduğum zaman aşk kitabı olduğunu anladım, normalde aşk türü romanları okumayı sevmiyordum Sadece zaman geçsin diye almıştım, iyi ki de almışım Yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen çok sağlam bir eser çıkarmış

Aslına bakacak olursak, bir okur olarak romanda sade bir üslup isterim

Yazarımız bu konuda bayağı özen göstermiş Romanın biçemi çok sade, bu da esere çekicilik katmış Yani kitap ağırlıklı olarak genç kesime hitap ediyor

"KIZIL SABAH" adlı romanın içeriğine değinecek olursak;

Bir aşk romanında basit bir kurgu beklersiniz Az-çok olacaklar bellidir, ne olacağını kestirmek mümkündür

Oysa bu kitap öyle kurgulanmış ki çevirdiğim her sayfa merakıma farklı bir boyut kazandırdı

Yani romanı okurken ''Yok artık!'' demediğim bir sahnesi yoktu herhalde

Kitabı KPSS'ye çalışmama rağmen 2 günde bitirdim Zaten kitabın başarısı en çok satanlar sıralamasından da anlaşılıyor Üstelik fan sayfasının binlerce takipçisi var!

Uzun lafın kısası tek kelimeyle mükemmel Bu eserde kendinizden bir parça bulacaksınız

Herkese tavsiye ederim Çok ileri düzey bir eser olmasa da bu eseri okumak size çok şey katacaktır Bu kitabı okumayan "Ben kitap okuyorum" demesin bence

Kitabın satış linki : http://www.idefix.com/kitap/kizil-sa...F3LS6SNTBDAGJG

Kitabın fan sayfası : http://wwwfacebookcom/kizilsabah

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kızıl Sabah - Mustafa Cahit Kalemdar

Eski 07-10-2014   #2
Kayıtsız

Cevap : Kızıl Sabah - Mustafa Cahit Kalemdar

Evet ben de okudum gerçekten süper bi kitap
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com