![]() |
Bir Düşüşe Bin Ahhh Adadım! |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bir Düşüşe Bin Ahhh Adadım!Gecenin kara yüzü maviyi tüketir mi? Şimdilerde tüketilmişliğine ağıtlar yaktığım, O kocaman sevgim güneşsiz koyduda beni Engin Maviliklerimi sindirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maviler Tükenir imiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdamın bedeliymiş çektiklerim de Ahlarım yazılmış kaderimmiş ![]() Kederimmiş!!! Seni seviyorum deyişlerim!! Ahh bilseydim bilseydim gelmeyeceğini Hiç sevmeyeceğini Ve arkanı dönüp futursuzca çekip gideceğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de severdim seni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler kör feryat figan Dört duvar çığlık!! Geçmiş sevdalara bir çentik , Geçilmiş benli zamanlara bin ahhhh! Tüm ahlar sazlara nakşedilsede Bitmez bu gecenin üstüme yıktığı sensiz sessizlik Her "ah"! da bir diken yollarıma Geceler kör feryat figan Gidilmez senden gayrı Bekleyişler dipsiz kuyu Düşüyorum!!! Eylül/ 2007 Mate |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() Ahh bilseydim bilseydim gelmeyeceğini Hiç sevmeyeceğini Ve arkanı dönüp futursuzca çekip gideceğini ![]() ![]() ![]() çok güzeldi matem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|