Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arıyorum, nakliyatim, yük

Nakliyatim - Yük Arıyorum

Eski 06-10-2014   #1
kombici

Nakliyatim - Yük Arıyorum

İnternet Üzerinden Yük Vermenin Avantajları
İnternetten yük vermek, eski nakliye yöntemlerinin maliyetli ve zaman kaybına yol açan sistemine alternatif çözümler üretmektedirNakliye sektöründe, yükünüze kolayca araç bulmanızı sağlayan Nakliyatimcom, gerek ihale, gerekse de sahip olduğu tedarikçi kaynakları ile internet üzerinden yük verenler için birçok avantaj sunmaktadır

İnternet nakliyede avantajları ise;

- Yükünüze, ihale sistemi sayesinde en iyi fiyatla ve en hızlı şekilde araç bulabilirsiniz

- Güvenlik kontrolünden geçmiş olan nakliyeciler, bir başka değişle “Yük Alan”lar ile çalışma imkanına sahip olursunuz

- Nakliyatim ’ın sahip olduğu araç takip sistemi ile yükünüzün nerede olduğunu internet üzerinden kolayca takip edebilirsiniz

- Yük verdiğiniz “Araç Sürücüsü” ile Nakliyatim ’ın sistemi üzerinden iletişime geçebilirsiniz

- Nakliyatim ’ın sisteminde, yük taşıma konusunda daha önce değerlendirilmiş veya sizin değerlendirdiğiniz ve memnun kaldığınız nakliyeciler veya yük alanlar ile tekrar çalışma şansını yakalarsınız

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com