|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2014, akın, altıok, beni sorarsanda, buldu, dingin, gülten, incelikli, metin, sahibini, sahiciliğini, samimiyetini, türk, yapıtı, yılı, ödülü, şairi, şiir, şiirinin |
![]() |
2014 Yılı Metin Altıok Şiir Ödülü Sahibini Buldu: Gülten Akın Türk şiirinin Incelikli şairi Gülten Akın, Son Yapıtı "Beni Sorarsan"da; şiirinin Sahiciliğini, Samimiyetini Dingin Se |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2014 Yılı Metin Altıok Şiir Ödülü Sahibini Buldu: Gülten Akın Türk şiirinin Incelikli şairi Gülten Akın, Son Yapıtı "Beni Sorarsan"da; şiirinin Sahiciliğini, Samimiyetini Dingin Se2014 yılı Metin Altıok Şiir Ödülü sahibini buldu: Gülten Akın Türk şiirinin incelikli şairi Gülten Akın, son yapıtı "Beni Sorarsan"da; şiirinin sahiciliğini, samimiyetini dingin sesiyle sürdürüyor ![]() 2014 Yılı Metin Altıok Şiir Ödülü usta şair Gülten Akın’ın oldu ![]() Türk şiirinin incelikli şairi Gülten Akın, son yapıtı "Beni Sorarsan"da; şiirinin sahiciliğini, samimiyetini dingin sesiyle sürdürüyor ![]() Geçtiğimiz yıldan beri Kırmızı Kedi Yayınevi’nin Metin Altıok’un ailesiyle birlikte düzenlediği Metin Altıok Şiir Ödülü; şiiri hayatın 'anlam'larından biri kılan tutumuyla, her türlü yalnızlığımızdan yeni bir dil kurabilme yeteneğiyle ve Türkçe'nin büyük şiir geleneğini daha da büyüten şiirinin derinliğiyle Gülten Akın'ın "Beni Sorarsan" kitabına verildi ![]() Doğan Hızlan başkanlığında Hilmi Yavuz, Güven Turan, Talat Sait Halman, Ali Cengizkan, Haydar Ergülen ve Eray Canberk’ten oluşan seçici kurul kararını oybirliğiyle almıştır ![]() Ödül Töreni 13 Haziran Cuma günü, saat 19 ![]() Fulya Sanat Merkezi’nde yapılacaktır ![]() Cumhuriyet Kitap Eki Yayınlanma tarihi: 05 Haziran 2014 Perşembe A+ A-
![]() |
|