Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanında, firması, gelen, panel, pvc, türkiye, önde

Pvc Panel Alanında Önde Gelen Türkiye Firması

Eski 05-15-2014   #1
dilokullari

Pvc Panel Alanında Önde Gelen Türkiye Firması

Bina çatıları kar, yağmur ve fırtına gibi tabiat olaylara dair etkili bir kalkan sağlamak amacıyla yapılarda kullanılabilen aynı zamanda coğrafi durum ve yapı mimarisiyle estetik uyumu yakalamak adına çeşitlilik gösteren koruma örtüleridir

Taşıyıcı sistemlerine, çatılar, eğimlerine ve örtme malzemesine göre farklılık göstermektedir Tavan örtme malzemeleri ısı, su ve ses geçmesini engellemesi, ekonomik, estetik ve kaliteli olmalı aynı zamanda inşaayı dış atmosfer koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini yerine getirebilmelidir Tavan sistemlerinde en çok istenilen kaplama ekipmanları dış ve iç metal levha ile yalıtım çekirdeğinden oluşan sandviç panellerdir Sandviç paneller, ülkemizde son zamanlarda şantiye yapıları, sosyal ve sanayi yapıları, fabrikalar ve depolar ve benzeri gibi birden fazla inşaanın çatı, cephe, iç bölme veya soğuk hava odalarında koruma ekipmanı olarak kullanılmaktadır
Sandviç paneller hızlı üretim ve montaj imkânı, yüksek taşıma kapasitesi ve hafif konstrüksiyona ek olarak yüksek yalıtım özellikleri ile mimari tercihlerde ön plana çıkmaktadır

Pvc panel endüstri sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan, hayatı basitleştiren ve konforlu hale getiren yapılarda, yalıtım şekline bağlı olarak, ses ve su izolasyonu yangın güvenliği sağlamaktadır Estetik, ekonomik ve kaliteli olması aynı sürede inşaa yapısını dış etken koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini sağlamaktadır Sandviç cephe panelleri ülkemizde son günlerde sanayi ve sosyal yapıları, depolar ve fabrikalar, alışveriş merkezleri ve benzeri gibi birden fazla yapının cephe, iç bölme veya soğuk hava odalarında kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır Assan Panel alüminyum kompozit panel alanında Türkiye'nin öncü firmalarındandır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com