Kaşarlı Soslu Ekmek |
04-28-2014 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kaşarlı Soslu EkmekKaşarlı Soslu Ekmek Hamuru için;
Hamur malzemelerini bir kaba alın ve azar azar un ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun, 40 dk mayalandırın Domates, soğan, salça, nane ve yağı robota alıp robottan geçirin Fırın tepsisine yağlı kağıt serin hamurdan mandalina kadar parçalar koparıp tepsiye dizin Sostan 1 yemek kaşığı üzerlerine dizin 200 derece fırında pişirin Fırından almadan önce üzerlerine kaşar rendesi serpip 5 dakika daha pişirin Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|