Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adlar, issız, sessiz, yürek

İssız Ve Sessiz Ağlar Yürek

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İssız Ve Sessiz Ağlar Yürek



Issız ve Sessiz Ağlar Yürek


Buket Büyükvelioğlu Güçbey
Cinius Yayınları;
İstanbul, 2010, 14 x 20 cm, 121 sayfa, Türkçe, Karton Kapak
ISBN No: 9786051270586

Birçok acılar yaşadı bu memleket, hala da yaşamaya devam ediyor Birçok genç, yaşlı, hayatı ile ödedi bazı bedelleri, hala da ödemeye devam ediyor Birçok film yapıldı ve destanlaştı, aştı sınırları Birçok haber yazıldı manşetlere, son dakikalarda söylendi ağıtlar Yitirilen zamanlarda birçok hayat yitirildi, geride iz bıraktılar sevenlerine, kıpkırmızı bayraklar bıraktılar akan kanları ile Ne sayfalar yeter, ne de bir ömrü geri getirir tüm yazılanlar ve söylenenler Peki, o genç yüreklerde yanan aşk ateşleri yok muydu? Saf temiz yüreklerinin bir yerinde kalan aşklar, son nefeslerinde kanlanan, dillenen son sözler veya inanılamaz bir kavuşmaya sahne olan aşklar Peki, o yitirilen genç yüreklerin ardından ıssız ve sessiz ağlayan yürekler yok muydu veya yitirildiği sanılan genç yüreklerin inanılmaz kavuşmaları? Vardı elbet! Bildiğimiz, bilmediğimiz Son dakika haberi oldular, arkasından ağıt çalan yürekler, 'Vatan sağ olsun' dedi, filmleri yapıldı, hikayeleri kitaplaştı Peki, bir aşk romanları oldu mu; sevdiklerinin elinden kayıp giden o genç yüreklerin, inanılmaz veya inanılır aşkları ve bazen de inanılmaz kavuşmaları?

(Tanıtım Bülteninden)
Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İssız Ve Sessiz Ağlar Yürek

Eski 04-03-2014   #2
Kayıtsız
Varsayılan

Cevap : İssız Ve Sessiz Ağlar Yürek



"Sen ağlamasan da görüntünde; ağlar yürek ıssız ve sessiz Elbet! Tüm ıssız ve sessiz ağlayan yüreklerde bir gün yeşerecek ve ses bulacaktır"
Gerçekten mükemmel bir kitap ve kendi sesinizden bulacağınız duygular yüklü

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.