|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşamalarından, düşündüğünüz, eğitim, geçmeniz, gerekiyor, için, meslek, seçmeyi |
![]() |
Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor?Seçmeyi düşündüğünüz meslek için hangi eğitim aşamalarından geçmeniz gerekiyor? Seçmeyi düşündüğünüz meslek için hangi eğitim aşamalarından geçmeniz gerekiyor? Forum Devran Seçmeyi düşündüğünüz meslek için hangi eğitim aşamalarından geçmeniz gerekiyor? Hakkında |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor?ilkokul,ortaokul,lise,üniversite üniversite eğitiminden geçmem gerekiyor o da en az serbest meslke mesela 0_abd_0 o meslek neyi gerektriryosa onu hiç unvt ve hatta lise gerektirmeyen mesleklerde var ![]() ![]() üniversite yüksek lisans |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor? |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor?ilkokul,ortaokul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor? |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Seçmeyi Düşündüğünüz Meslek İçin Hangi Eğitim Aşamalarından Geçmeniz Gerekiyor?daha demin yazdığım şeyler goççlarrr!!!! |
![]() |
![]() |
|