|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
4760, gazete, genel, ilişkin, kanunu, nolu, ola, resmi, sayılı, seri, tarih, tebliği’nde, tüketim, uygulamasına, vergisi, yayımlanan, özel, ’de |
![]() |
18.03.2014 Tarih ve 28945 Sayılı Resmi Gazete ’de Yayımlanan 31 Seri No.lu Özel Tüketim Vergisi Genel Tebliği’nde; 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanunu Uygulamasına Ilişkin Ola |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 18.03.2014 Tarih ve 28945 Sayılı Resmi Gazete ’de Yayımlanan 31 Seri No.lu Özel Tüketim Vergisi Genel Tebliği’nde; 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanunu Uygulamasına Ilişkin OlaÖZEL TÜKETİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ SERİ NO: 6'DA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SERİ NO: 31) ![]() ![]() Resmi Gazete No 28945 Resmi Gazete Tarihi 18/03/2014 Kapsam ![]() ![]() ![]() a) 6 Seri No ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) Aynı Genel Tebliğin "5/d Diğer Hususlar" alt başlıklı bölümünün 3 üncü paragrafından sonra gelmek üzere aşağıdaki paragraf eklenmiştir ![]() "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, çalışma usul ve esaslarını kendisinin belirleyeceği ve ÖTVBS'nin bir alt bileşeni, tamamlayıcısı niteliğinde olan ve GPS, GSM tabanlı çalışacak tekne takip (ÖTVBSTTM) modülü kurar ve işletir ![]() ![]() ![]() ![]() Tebliğ olunur ![]() ------------ 1 12/6/2002 tarihli ve 24783 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır ![]() 2 31/12/2003 tarihli ve 25333 (3 üncü Mükerrer) sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır ![]()
![]() |
|