![]() |
155 Polis Hattına Gelen İlginç İstekler |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() 155 Polis Hattına Gelen İlginç İsteklerCep telefonumu yeni aldım, denemek için aradım, acaba sesim net geliyor mu? - Komşum tecavüz ediyor, pardon haneme tecavüz ediyor ![]() - Kar yağıyor, okullar tatil mi? - Bahçemdeki kiraz ağacına çocuklar çıkmış, gelip indirin ![]() - Torunum çok yaramazlık yapıyor, onu korkutur musunuz? - Oğlumun matematik dersindeki problemini size söylesem, bir zahmet çözebilir misiniz? - Komşumuzun köpeği çatıya çıkmış havlayıp duruyor, gelip onu çatıdan indirin ![]() - Bir türlü aşık olamıyorum, sizce ben ne yapmalıyım? - Dünya yuvarlak mıdır yoksa düz mü? Dünya yuvarlak ise, doğudan kalkan uçak batı yönünde Amerika'ya neden gidiyor, bunu açıklayabilir misiniz? - Kızım liseyi bitirdi, bilgisayar da biliyor ama işsiz ![]() - Canım çok sıkıldı ve sizi aradım, sohbet edebilir miyiz? - Torunum yeni konuşmaya başladı, sesini dinleyin çok güzel konuşuyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() daha bunlar bişi diil bizim halkımız acayip bi şekilde yaratıcı olduğu için akla hayale gelemeyen şeylerde soruyor örneğin kahvaltıda ne yediği bnm karayollarının hattına çıkan adamla her akşam konusup sülalesini ezbere bilen arkadasım vardı :sm_dead: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
_SiYaH_
|
![]() allahım ya ne insanlar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Alem00
|
![]() arkadaşlar bir şey sorucam ama kızmayın bende forum yollamak istiyorum ama nerden yollıcağımı bi türlü bulamadım bu acemilikten diil bir sürü sitede forumum var ama yeni olduğum için bulamadım yardım ederseniz çok sevineceğim |
![]() |
![]() |
|