Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böreği, paçanga

Paçanga Böreği

Eski 02-04-2014   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Paçanga Böreği



Paçanga Böreği




5 tane yufka
200 gr pastırma
2 tane domates (sulu olmasın) (kabukları soyulup minik doğranacak)
2 tane biber ( küçük küçük doğranacak)
1 su bard rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Kızartmak için sıvıyağ
Yufkalar 4 e bölünür Eğer yufkalarınız çok büyükse 8 e bölünür yufkalarımız üçgen şeklini alır kestiğimiz yufkanın geniş kenarına pastırma, tuzladığımız domates biber ve kaşar rendesi konulduktan sonra geniş sigara böreği şeklinde sarılır tüm yufkalara aynı işlem uygulanır Tavaya sıvı yağ konur Yağ kızınca börekler kızartılır Sıcak servis edilir Afiyet olsun…

NOT: Bu börekten fazla fazla sarıp derin dondurucuda saklayabilirsiniz Misafiriniz gelmeden 1 saat önce çıkartıp buzunun çözülmesini bekleyin ve yine aynı şekilde kızartın Gerçekten çok pratik oluyor

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.