![]() |
Paçanga Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Paçanga BöreğiPaçanga Böreği 5 tane yufka 200 gr pastırma 2 tane domates (sulu olmasın) (kabukları soyulup minik doğranacak) 2 tane biber ( küçük küçük doğranacak) 1 su bard rendelenmiş kaşar peyniri Tuz Kızartmak için sıvıyağ Yufkalar 4 e bölünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Bu börekten fazla fazla sarıp derin dondurucuda saklayabilirsiniz ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|