![]() |
Arkanı Güneşe Çevirme,Gölgen Önüne Düşer |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Arkanı Güneşe Çevirme,Gölgen Önüne DüşerGelme desem, yada desen gitme, eksilirmiyiz bilmiyorum ![]() sığamam ben, nefes alamam o kadar ışıkta ![]() anlatacak çok şeyi var bu lanet dünyanın, bilmediğin, bilmekten haz etmediğim ![]() ![]() ![]() Bir ben varmışım gibi nefes aldığıma da bakma, her gün yedi milyarlık üşür, korkar, ama savaşırım yedi milyarlık ![]() Bana acıdan da bahsetme, sığınıcak daha bilinmedik bir kasaba bul kendine ![]() ben,yaşadığını zannettiğin yerde ![]() ![]() Onunla oynadım çocukken, onunla şehveti gördüm gençliğimde ve onunla yaşlanıyorum sanki ![]() Sıyrılışım her seferinde düşlerimden, bundandır ![]() prangaları gibi taşırım hep üzerimde, acı değildir artık, zulüm olur ![]() beni en gerekmediği yerde ![]() Artık bende bilmiyorum hangisinin gerçek olduğunu ![]() yoksa bulamamanın saplantısından ne aradığını bile unutan benmi ![]() ![]() Demeye dilim varmıyor, anlatılmayan, konuşulmayan yasaklanmış bir şarkı gibi ![]() gizlice dinliyorum ![]() ![]() Hayat bir defter gibi bende, sürekli yeni bir sayfayı karalıyor, notlar alıyoruz, karikatürler çiziyoruz, yakınıyoruz yada seviniyoruz ![]() sanki her sayfadan küçük bir parça koparıp biriktirmişim cebimde ![]() çalıştığımda parçaları, neler çıkıyor ortaya inanamazsın ![]() olduğunu bulamıyorum, sevdiğimi görüp neyi sevdiğimi göremiyorum, yada kızıyorum, ama neye? Bilmiyorum ![]() ![]() Bakmaya bile cesaretim yok aslında ![]() Şimdi oturup yılların logaritmasını hesaplacağına, kaydettiklerimizi bulmamıza yardım et ![]() Çok dağınık buralar ve neyin nerde olduğunu bir sen biliyorsun ![]() bir yerde dur ![]() ![]() ![]() Sonunda sadece üzgünüm ![]() kutsadığım için, yorulduğum için, yorduğum için, ruhunu başedemeceğin kadar hırçınlaştırdığım için, gördüklerini görmen gereken kadar olarak anlamanı engelleyemediğim için ![]() Elimden ne geldiyse yaptım, söylenecek çok da bir şey yok ![]() Endişelenme, tüm huzursuzluğun benimdir ![]() ![]() Kim olduğun öyle bir bağarıyorki; söylediklerini duyamıyorum bile ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|