![]() |
Neye İnanıyorsan Öyle Davran! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Neye İnanıyorsan Öyle Davran!Severken Ayrılmak* *Severken Ayrılmak* *Kaybettim seni bu gece ![]() ![]() ![]() oysa seninle ![]() ![]() bitip tükenen heyecanların içinde ![]() ![]() ![]() *Zordur severken ayrılmak ![]() oturduğumuz evden, eşinizden, işinizden…* *Bir ağaç düşünün; budadınız, suladınız, ilaçladınız; yaprak döküşünü, çiçek açışını izlediniz ![]() ![]() *İçiniz yanar ![]() ![]() ![]() Ağaç siz, siz ağaç olmuşsunuzdur ![]() *Ayrılık zordur ![]() ![]() Bunu sindirmek ise hiç kolay değildir ![]() Sevgilim" her ne iseniz, artık değilsinizdir ![]() *Dün yanı başınızdayken, bugün artık yoktur ![]() şey kalmamıştır ![]() umurunda değildir ![]() kimselerin bilmediği yerlerde…* *Unutmak için akşamları erkenden yatarsınız ![]() savaş onu unutmak için verdiğiniz savaşa yenik düşer ![]() ![]() Aklınızı yitirme noktasına da gelseniz, unutamazsınız ![]() ![]() ![]() telefona gider; isimler arasında dolaşırken tuşlarsınız numaraları… İçinizde bir ses yankılanır; "Neye inanıyorsan öyle davran " ![]() ![]() ![]() *Pehhhhhhhh…* *Sonra anında wazgeçersiniz, paketteki son sigarayı da içip düşünürsünüz;* *"Severken ayrılmak hakikaten ne kadar da zormuş ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Şimdi bakıyorum da sıradanlıklar esir almış bizi ![]() bitip tükenen heyecanların içinde ![]() ![]() Gece gece çok başka yerlere götürdü beni tükenilenleri hatırlamak ne kadar da acı veriyor insana teşekkürler suskuncuğum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|