![]() |
Her Zaman Yanınızdayız |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Her Zaman YanınızdayızHer Zaman Yanınızdayız "Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; Hastayken yatağa girer dinlenirdim ![]() Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim ![]() ![]() Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim ![]() ![]() Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer ![]() Yerler leke olacak diye korkmazdım ![]() ![]() anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım ![]() ![]() Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım ![]() ![]() Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim ![]() ![]() Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum ![]() ![]() TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim ![]() ![]() hiçbir şeyi satın almazdım ![]() ![]() Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim ![]() ![]() Bu o kadar nadir bir olay ki ![]() ![]() Mucize gibi bir şey ![]() ![]() Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim ![]() ![]() Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim ![]() ![]() Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu ![]() ![]() Dikkatle bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç ![]() ![]() Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi ![]() ![]() Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım ![]() ![]() Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için şükredin ![]() ![]() Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor ![]() ![]() Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz ![]() ![]()
![]() |
|