Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
online, otelinizi, yönetin

Otelinizi Online Yönetin

Eski 11-22-2013   #1
dilokullari

Otelinizi Online Yönetin

İnternet Adresi: http://hotelrunnercom/tr
İçerik: Otel Yönetimi

HotelRunner ne iş yapar?
HotelRunner, hotelinize özel internet içeriklerinizi çok kolay bir şekilde yaratıp bu içeriği yönetmenizi, dünya çapında görünmenizi arttırmanızı, otelinizi ve müşterilerinizi yönetmenizi ve bunun yanında mevcut tüm çevrimiçi kanallardan rezervasyon kabul etmenizi mümkün kılan dijital konaklama tesisi yönetim ve pazarlama platformudur

HotelRunner tesisim için ne gibi bir kazanç sağlar?
HotelRunner, çevrimiçi oda ve fiyat yönetim sistemi, oteliniz için pro bir websitesi ve Facebook hotel sayfası, düşünebileceğiniz tüm on-line rezervasyon ve ödeme kabul edebilme imkanı, müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal mecra bilinirliğinizi üst noktalara çıkarmak için kullanabileceğiniz sosyal kupon ve promosyonlar temin eder Bulut tabanlı olan sitemiz bilgisayarlarda, mobil ve tablet cihazlarda sorunsuz ve aksamadan çalışır

HotelRunner yeni müşteri kitleleri çekmeme nasıl yardımcı olur?
HotelRunner odalarınızı kendinize ait web sitenizden ve Facebook aracılığıyla satmanızı; uluslar arası çevrimiçi satış kanalları ve acentelerle sisteme entegre olmanızı sağlar

HotelRunner'la motelimin odalarını satmaya başlamak için ne kadar ödemeliyim?
Önceden satın almanızı gerektirecek hiçbir şey yok, yazılım ve kurulum yoktur Tamamen ücretsiz başlayabilir ve gerektiğinde kullandıkça ödeyebilirsiniz Şimdi motelinize bir iyilik yapıp otel pazarlama konusunda tam olarak uzman bir bulut platformuna motel yönetiminizi taşıyın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com