|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağımsız, denetçiler, denetim, dikkat, kuruluşları |
![]() |
Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Bağımsız Denetçiler Dikkat!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Bağımsız Denetçiler Dikkat!..Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Bağımsız Denetçiler Dikkat! ![]() ![]() Bağımsız Denetim Kuruluşlarının ve Bağımsız Denetçilerin müşterileriyle düzenlemiş oldukları sözleşmelerin KGK’ya elektronik ortamda iletilmesi için izlenmesi gereken adımlar aşağıdaki gibidir: 1-Denetim Kuruluşlarında kuruluş yetkilisinin, kendi adına sözleşme yapan bağımsız denetçilerde ise denetçinin kendisinin elektronik imzasıylasbg ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Belirtilen adrese giriş yapıldıktan sonra gelen ekranda bir defaya mahsus olmak üzere Kuruluş/Firma adı, vergi kimlik numarası, yetkilinin telefonu ve firmayı temsile yetkili olduğuna dair yetki belgesinin taranmış nüshasının sisteme girilmesi gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Girişi yapılan bilgilerin Kurumumuzca kontrol edilip onaylanmasının ardından yetkilinin telefonuna “sbg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Yetkili e-imzasıyla belirtilen adrese tekrar giriş yaptığında “Kuruluş/Firma Yetkilisi” paneline giriş yapmış olacaktır ![]() ![]() 5-Yetkili burada “Kullanıcı Ekle” butonunu kullanarak kuruluş/denetçi adına sözleşme bilgilerini girecek olan kullanıcıları belirleyecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisine yukarıdaki mesaj iletilen kullanıcılar şifreleriyle sbg ![]() ![]() ![]() ![]() KGK http://www.kgk.gov.tr/content_detail...-aciklama.html
![]() |
|