![]() |
Evlenince Bana ve Eşime 10’ar Bin Lira Ikramiye Var Mı?-Şükrü Kızılot |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Evlenince Bana ve Eşime 10’ar Bin Lira Ikramiye Var Mı?-Şükrü KızılotEvlenince bana ve eşime 10’ar bin lira ikramiye var mı?-Şükrü Kızılot SORU: Gazetelerde okuduğuma göre, evlenenlere devlet 10’ar bin lira ikramiye verecekmiş ![]() Ben de evlenip askere gideceğim ![]() ![]() ![]() Efe Ersan- İSTANBUL YANIT: Üzüleceksiniz ama evlenene 10’ar bin lira ikramiye yok ![]() ![]() ![]() Arsayı ayni sermaye koymak satış sayılır mı? SORU: Üç yıl önce 800 bin liraya aldığım arsayı, ortağı olduğum şirkete 2 milyon TL değer üzerinden ayni sermaye olarak koyacağım ![]() Merdan Aras- İSTANBUL YANIT: Arsayı ayni sermaye olarak şirkete koymanız, elden çıkarma sayılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damat kızımı boşarsa işhanının yarısını alır mı? SORU: Dünyalar güzeli tek kızım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süheyla Çizmecioğlu- İZMİR YANIT: Rahat olunuz ![]() ![]() ![]() Ferdi kombi sistemine geçiş SORU: Apart-manlarda ısınma sisteminin merkeziden ferdiye geçmesinde inşaat alanı karar yetersayısını nasıl etkiler? Umut Demirci – ANKARA YANIT: Toplam inşaat alanı 2 ![]() karar vermeleri gerekiyor ![]() ![]() ![]() Gelir getirmeyen arsa SORU: Gelibolu yakınlarında 2 x 500 metrekarelik arsamız var ![]() ![]() Filiz Samakoğlu – İSTANBUL YANIT: Sıfır oranlı emlak vergisi sadece konutlar için o da belli koşullara bağlı olarak uygulanıyor ![]() ![]() ![]() Ev alırken tazminatımın yarısını alabilir miyim? SORU: Ben 2002 yılından bu yana 10 yıldır kamu kurumunda çalışmaktayım ![]() ![]() Kürşat Balkan – ADANA YANIT: O yasa çıkmadı ![]() ![]() ![]() hürriyet
![]() |
|