Trt Arşiv Serisi Cengiz Özkan Naz 2012 Albümü |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Trt Arşiv Serisi Cengiz Özkan Naz 2012 AlbümüTRT Arşiv Serisi Albümü - Cengiz Özkan Naz - Cengiz Özkan Naz Yeni Albüm - Naz Track List - Naz Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Cengiz Özkan ALBÜM ADI: TRT Arşiv Serisi / Naz ALBÜM YILI: 2012 COVER: ALBÜMDEKİ PARÇALAR: Yere Düştü Alamadım Fesimi Kaynak Kişi: Cemal Karaelmas Gül Yüzlü Sevgilim Söz: Pir Mehmet Kaynak Kişi: Ali Ekber Çiçek Aylı Gece Serin Gülek Göy Çemen Kaynak Kişi: İslam Rıza & İbrahim Yıldırım Dağlar Dağlar Kaynak Kişi: KEmal Altınkaya Bir Garip Bülbülüm Söz: Esiri Kaynak Kişi: Aşık Seyit Meftuni Şu Geniş Dünyaya Sığmayan Gönül Söz & Müzik:Aşık Veysel Şatıroğlu & Kalan Publishing Esti Bahar Yeli Karlar Eridi Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu & Kalan Publishing Arpa Ektim Biçemedim Kaynak Kişi: Abdurrahman Cabiroğlu Aklım Fikrim Zay Eyledi Yar Benim Kaynak Kişi: Yüksel Yıldız Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum Kaynak Kişi: Abdülkadir Sabahınan Esen Seher Yeli mi Kaynak Kişi: Hamdi Tüfekçi & Fevzi Akyol Çay İçinde Adalar Kayank Kişi:Mukim Tahir Vardım ki Yurdundan Ayağ Göçürmüş Söz: Bayburtlu Zihni Kaynak Kişi: Yöre Ekibi Yürü Güzel Yürü Kaynak Kişi: Şemsi Yastıman |
Cevap : Trt Arşiv Serisi Cengiz Özkan Naz 2012 Albümü |
01-07-2013 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Trt Arşiv Serisi Cengiz Özkan Naz 2012 Albümütskler! |
05-14-2013 | #3 |
Kayıtsız
|
Cevap : Trt Arşiv Serisi Cengiz Özkan Naz 2012 Albümütskler! |
09-20-2013 | #4 |