Sarmısaklı Ekmek |
08-21-2013 | #1 |
Şengül Şirin
|
Sarmısaklı EkmekSarmısaklı Ekmek Malzeme: Verev olarak dilimlenmiş 1 adet baget ekmeği 100 grOda sıcaklığında Tereyağ 3-4 diş dövülmüş sarımsak 4 sap İnce kıyılmış dereotu Tuz Fırınınızı 250 derecede ısıtınızTereyağ, sarımsak, dereotu ve tuzu karıştırıp ekmeklerin üzerine sürünüz Bir tepsiye dizip fırınınızın en üst katında yaklaşık 5-10 dakika üzerleri kızarana kadar fırınınızda kızartınız ve sıcak sıcak servis yapınız
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|