Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kapanmalıyımama

Kapanmalıyım..Ama..

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapanmalıyım..Ama..

Öyle karmaşık düşünceler içerisindeyim ki asıl yapmam gerekeni bildiğim halde yapmaya cesaretim yok
Üniversite 2sınıfa geçtim üstelik cokta basarılıyım ama başım açık,namaz arada kılıyorumBunun nedeni olarak öncelikle Annemi görüyorumTahmin edersiniz ki o da açık,ben annemden daha kapalı giyiniyorum gene deUzun kollu giyinsem bu sıcakta o ne öyle git askılı falan giy diyor
Erkek arkadaşım var ve ciddi düşünüyoruz ancak ailesi kapalı,dinini yaşayan hac görevlerini yerine getirmiş insanlar Allah'a hamdolsunBenimde kapanmamı ,ilerde çalışmamamı istiyor erkek arkadaşımBunu bende istiyorum ama ailem beni okutabilmek için sıkıntı çekerken ben okul biter bitmez çalışmaz evlenirsem onların harcadığı paralar,emekler,benim okuma çabalarım nereye gidecek ?
Düğünümüz kuranLı olacak diyor erkek arkadaşım,Oysa annem her düğüne elbiseyle gider oynar
Annem beni istemeye geldiklerinde bile asla vermez peki neden ? Kendisi yanlış yolda ,ben doğru hak yoluna gitmeyeyim diye mi?
Ben ne yapmalıyım ?Annem nasıl görecek yanlış yaptığını Ne yapmaLıyım derken , nerden başLamaLıyım Rabbimin istekLerini yerine getirmeye
düşüncelerinizi paylaşşırsanız sevinirim

Allah hepinizden razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Kapanmalıyım..Ama..

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kapanmalıyım..Ama..

Selamün Aleyküm
Üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah
Annenize dünyada oluş gayemizi sorunNerden geldik nereye gideceğiz sorunYani gafletten uyanması adına düşünmesini sağlayın
Eğer düşünmeye başlarsa ve sorgulamak adına girişimde bulunursa başka tavsiyelerdede bulunuruzDeğilse bu soruya doğru cevabı bulmadan sorgulama yapmayacaktır
Diğer bir hususİslamı yaşamak hem zordur hem kolaydırİslamı güzelce yaşayacağım derseniz insanların gözünde zelilliği göze alacaksıznızAma sonunda alacağınız mükafatDüşünmesi bile herşeye bedeldir
Umarım Allah'u tealaya hayırlı, güzel bir kul olma yolunda çabalarsınız ve muvaffak olursunuz
Hayırlı akşamlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kapanmalıyım..Ama..

Eski 07-17-2013   #3
Kayıtsız

Cevap : Kapanmalıyım..Ama..

Canm benim bende ikinci sınıf öğrencisiyim ve bende kapanmayı düşünüyorum tevafuk o ki senin yazına denk geldimKur'an da herşey apaçık Nasıl ki namaz kılmak farz bu da öyleÇünkü erkeklerin iç dünyası fazlasıyla kötü ve her onlara baktırdığımızda biz de günaha giriyoruz ve düşünsene sen eşinin sadece senin için özel olmasını istersin kıskanırsın erkeklerde böyle işte hemcinslerinin duygularını bildiği için kapanmanı istiyodur ki bu sana gerçekten deger verdğini gösterir ne mutlu sana allah harama bulaşmadan evlenmeyi nasip etsin inş :) umarım ıkımızde en kısa zamanda kapanırız ailende senı olumlu karısılayacaktır yeterkı sen kararın arkasında dur
:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com