![]() |
Kapanmalıyım..Ama.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmalıyım..Ama..Öyle karmaşık düşünceler içerisindeyim ki asıl yapmam gerekeni bildiğim halde yapmaya cesaretim yok ![]() Üniversite 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek arkadaşım var ve ciddi düşünüyoruz ancak ailesi kapalı,dinini yaşayan hac görevlerini yerine getirmiş insanlar Allah'a hamdolsun ![]() ![]() Düğünümüz kuranLı olacak diyor erkek arkadaşım,Oysa annem her düğüne elbiseyle gider oynar ![]() ![]() Annem beni istemeye geldiklerinde bile asla vermez peki neden ? Kendisi yanlış yolda ,ben doğru hak yoluna gitmeyeyim diye mi? Ben ne yapmalıyım ?Annem nasıl görecek yanlış yaptığını ![]() ![]() ![]() ![]() düşüncelerinizi paylaşşırsanız sevinirim ![]() ![]() Allah hepinizden razı olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapanmalıyım..Ama.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmalıyım..Ama..Selamün Aleyküm Üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah Annenize dünyada oluş gayemizi sorun ![]() ![]() ![]() Eğer düşünmeye başlarsa ve sorgulamak adına girişimde bulunursa başka tavsiyelerdede bulunuruz ![]() ![]() Diğer bir husus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım Allah'u tealaya hayırlı, güzel bir kul olma yolunda çabalarsınız ve muvaffak olursunuz Hayırlı akşamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kapanmalıyım..Ama.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Kapanmalıyım..Ama..Canm benim bende ikinci sınıf öğrencisiyim ve bende kapanmayı düşünüyorum tevafuk o ki senin yazına denk geldim ![]() ![]() ![]() :) |
![]() |
![]() |
|