Yurtlara Başvuru Tarihleri Belirlendi |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Yurtlara Başvuru Tarihleri BelirlendiYURTKUR, üniversite öğrencisi olup, kurumun yurtlarında barınmak isteyenler için başvuru tarihlerini belirledi ![]() YURTKUR Genel Müdürü Prof Dr Recep Kaymakcan 2013-2014 öğretim yılında kurum yurtlarında barınmak isteyen öğrencilere yönelik yazılı açıklama yaptı![]() Kaymakcan'ın verdiği bilgilere göre, halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurtlara başvuruları 4 Ağustos 2013 tarihine kadar alınacak ![]() Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve öz yetenek, dikey ve yatay geçiş sınavı ile yükseköğretim programına girecek öğrenciler ise başvurularını 9-22 Eylül 2013 tarihleri arasında yapacak ![]() Başvurular, YURTKUR'un ''www kyk gov tr'' internet adresinden yapılacak![]() Kurum yurtlarında barınmakta iken yükseköğretim kurumunu süresi içerisinde bitirememiş artık yıl öğrencilerinin başvuruları da 9-22 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt müdürlüklerince kabul edilecek ![]() 2013-2014 öğretim yılında YURTKUR'a bağlı yurtlarda asıl listeden yurtlarda kalmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları 2-15 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak ![]() sabah
|
|