Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurtulsun, memleket, teröristlerden

'Memleket Biz Teröristlerden Kurtulsun!'

Eski 05-22-2013   #1
Şengül Şirin

'Memleket Biz Teröristlerden Kurtulsun!'

'Memleket biz teröristlerden kurtulsun!'

Poyrazköy’de toprağa gömülü olarak bulunan silahlarla ilgili davada savunma yapan Kurmay Albay Hüseyin Hançer’in sözleri, duruşmaya damga vurdu 20 aydır tutuklu olan Hançer ‘’ Başı sonu belli bir tiyatro oyunundayız Kesin cezamızı Memleket, biz teröristlerden kurtulsun Cezaevi de vatan toprağıdır’’ dedi Albay Hançer’in savunması özetle şöyle:

KESİN CEZAMIZI: Başı sonu belli, tiyatro oyunundayız Cezaevi de vatan toprağıdır, kesin cezamızı, ölürüz de hapis köşelerinde Memleket de kurtulmuş olur biz teröristlerden Ne uğraşacaksınız İmralı'daki tescilli katil ile Size ne binlerce insanı şehit eden Kandil katillerinden ? Niye Habur’a gidip seyyar mahkeme için yoruluyorsunuz? Bitirin işimizi, memleket huzura kavuşsun Ben Türk subayıyım Ben talimatımı, askerlik yemini ederken Atatürk’ten aldım O yemin namustur ve değişmez

BABAM ÖLDÜ AMA:
Ben polis çocuğuyum 13 yaşında askeri liseye gittim, Deniz Harp Okulundan mezun oldum Anne ve babamın yanına 33 yıl sonra dönebildim Gece babam vefat etti, sabah 0530 da yine mesaimin başındaydım 3 yabancı dil biliyorum Kurmay subay oldum, bir gün bile mesaimden çalmaksızın, İstanbul Siyasal’da yüksek lisans yaptım Ankara Siyasal'daki doktora eğitimimi de tamamlamak üzereyim

VİCDANLAR PAS MI TUTTU? : Hadi adil davranma ve özgür karar verme iradeniz tutsak alında diyelim Peki vicdanların pas tutmasına ne demeli? Yargının bizi getirdiği noktaya bakın Memlekette işkence, kötü muamele iddiaları neredeyse bitti İhtiyaç kalmadı çünkü 1-2 dijital veri ya da cd veya ihbar mektubu, işlem tamam Bu intikamcı adalet anlayışı yerleşirse bedelini evlatlarımız öder Ne mutlu bana ki milletime, mesleğime, aileme ve silah arkadaşlarıma karşı başım dik

KELLEŞ ÇETE:
Asker ve polis içinde yuvalanmış bir avuç şerefsizin kurduğu çete tarafından kalleş ve alçakça pusuya düşürüleceğime ihtimal vermemiştim Sayın yargıçlar, savcılar Benim söyleyecek sözüm kalmadı, ancak merak ediyorum, sizlerin söyleyecek sözü var mı? Buradan evinize dönünce, evlatlarınızın, hanımlarınızın, büyüklerinizin gözlerine bakacak gözünüz var mı? Ya da yarın sizleri ilahi hesaplaşma gününe taşıyabilecek özrünüz var mı?’’ (gazeteport)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com