Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sony, xperia

Sony Xperia Z

Eski 04-18-2013   #1
dilokullari

Sony Xperia Z

İletişim devi Avea, Sony'nin en son teknoloji harikası Android telefonu Xperia Z'yi sekiz Nisan'dan başlayarak Avea bayilerinde satışa sunuyor Mobil iletişim devi Avea, Xperia Z'yi Avea tarifesine ek olarak aylık 28 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunmak için hazırlık yapmaktadır SEÇ telefon kapsamında kullanıcılara birbirinden avantajlı, mevcut tarifeye ek, internet data hediyeli, herşey dahil veya peşin fiyatına olmak üzere dört farklı satış opsiyonuyla takdim edilen Xperia Z'yi peşin fiyatına satın alan Avealılar'a ise; 3 aylık 250 MB'lık 3g internet kullanım paketi hediye olarak sunulmaktadır

Daha kapsamlı bilgi için sony xperia Z yorumları Avea resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com