![]() |
Hayal Gözlüm |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Hayal Gözlüm![]() yine akşam oldu
gecenin karanlığında kaybolmuş benliğimle herzamnki gibi; AKLIMDASIN! Hayal Gözlüm nasıl bir sevgidir bu bilmem kelimeler kifayetsiz kalır aşkımın yanında utanırlar aşkımı anlatmaya yetmedikleri için oysa bn sewgimi hep anlatmak istedim ama anlatamadım be Hayal Gözlüm cesareti yetmedi oysa ben ''seni sewdim diye, aşka inandım diye'' kendimi cesaretli sanmıştım meğer aşkına aşık olduğun kişiye,aşkını itiraf etmek daha zormuş Hayal Gözlüm cesaretim yetmedi gözlerine bakıpta, seni sewiyorum demeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tam söyleyeceğim,işte o an bu an derken, yüzüne baktığım anda kitleniyorum kelimeler düğümleniyor boğazımda, ANLATAMIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() HAYIR CESARETİM YOK anlatamıyorum Hayal Gözlüm ANLATAMIYORUM yüzüne bakıpta aşkımı itiraf edemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() seni sewiyorum demek bu kadar zor muydu? yoksa bnmi büyütüyodum, yoksa o kadar cesaretsizmiydim Hayal Gözlüm yine itiraf etmeye kaltım bu kez karalıydım, söyleyeceğim diye, ona, aşkımı itiraf edeceğim diye ![]() ![]() ![]() ![]() ama bu seferde olmadı kelimeler düğümlendi boğazımda noluyodu bana anlam veremiyodum neden sana bakınca acı hissediypdum neden ![]() ![]() neden ![]() ![]() acaba beniimkisi CESARETSİZLİK miydi? GURUR muydu? AKŞ mıydı? hiç bir şeye anlam veremiyodum artık seni düşünmekten geceleri uyayamıyordum hep gözlerini hayal edip kendi kendime aşkımı itiraf ediyordum ![]() ![]() ![]() SENİ SEWİYORUM HAYAL GÖZLÜM diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayal edrken bile içim acıyordu neden acıyo Hayal Gözlüm neden söle NEDEN!!! AŞKtan mı? İHANETTEN mi? neden???? son kez denemeye kaltım SON KEZ! bu kez çok emindim evde aynanın önünde ![]() işte geldim yanına Hayal Gözlüm AŞKIMI HAYKIRMAYA ![]() ![]() ![]() ama; olmadı olmadı olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu kez de kitlendim bu kez de kelimeler boğazımda düğümlendi ama ![]() ![]() ![]() bu kez biliyodum neden olduğıunu Hayal Gözlüm biliyodum bu kez bu kez İHANETTEN be Hayal Gözlüm İHANETTEN!!! oysaki bn seni gecelerde kaybolmuş benliğimle sewdim ![]() sewgin beni günışığına çıkartmıştı be Hayal Gözlüm artık anlıyorum neden kitlendiğimi neden kelimelerin boğazımda düğümlendiğini meğer sen hiç bnm olmamaışsın ki bn hep hayallerimle gün ışığına çıkmışım ![]() ![]() ![]() kendimi AVUTMUŞUM ![]() ![]() ![]() ![]() meğer sen beni hiç sememişsin gecenin karanlığında kaybolmuş benliğimi alıp sonsuz karanlığa atmışsın ![]() ![]() ![]() mğer bn sana boşuna Hayal Gözlüm demiyomuşum sen hep HAYALMİŞSİN zaten karanlığın içinde PEMBE BİR HAYAL ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|