2 nisan 2013 günlük burç yorumları
KOÇ
Gökyüzü, bugün sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte

Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz

Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz

Bugünlerde işinizle ilgili çok daha özverili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz

Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz, verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız

Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz

Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın

Özel yaşamınızda ise, yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı, duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği, yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım

Her doğan günle kendimi tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyle, tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Opal
BOĞA
Bugün sağlığınızla ilgili en ufak bir konuyu es geçmeden hareket etmelisiniz

Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz

Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz

Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz

Maddi konularda oldukça şanslısınız, unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir

Ev hayatınızı ilgilendiren konularda ise, gerginlikler yaşayabilirsiniz

Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız

Bekar Boğa’lar ise, bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum

Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri, sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum

Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Ay taşı
İKİZLER
Gökyüzü, bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte

İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz

Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz

Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa, kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz

Bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz

İş hayatınızda ortaklıkları olan İkizler burçları, bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir

İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz
Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum

Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken, ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum

İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum

Herkes yaşamımda olması gereken yerde dengeli ve huzurluyum
Günün Rengi: Buz mavisi
Günün Kristali: Firuze
YENGEÇ
Gökyüzü, bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri

Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli, fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz

Aksi halde yaşamınızda süregelen sessizlik, büyük fırtınalara dönüşebilir

En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır

İlerleyen günlerle birlikte hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak

Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz

Olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum

Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum

Sağlıklı ve huzurluyum

Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum
Günün Rengi: Menekşe moru
Günün Kristali: Beyaz mercan
ASLAN
Gökyüzü bugün ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle, sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip

Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz

Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz

Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız

Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz
Günün Olumlaması: Duygularımı ifade etmeyi seçiyorum

Sevgimi, aşkımı, kızgınlıklarımı dengeliyor ve beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum

Benliğimle bütünleşmenin huzurunu yaşıyorum
Günün Rengi: Açık sarı
Günün Kristali: Kuvars
BAŞAK
Bugün evli ve uzun süredir beraberliği devam edenler, sevdiklerini sahiplenme içgüdünüzün artması ile yaşanacak bazı olumsuz olayların önüne geçebilirsiniz

Sevdiğiniz insanlarla ilgili sezgilerinizin size verdiği mesajı onlarla paylaşın

Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir

Dua, meditasyon ve ritüeller için oldukça uygun bir gündesiniz

İş hayatınızda ise, maddi olarak yaşanacak sürpriz gelişmelerle emeğinizin karşılığını alıyor olmanın haklı mutluluğunu yaşayacaksınız

Yeni bir iş arıyorsanız bugün olumlu cevabı alarak yeni bir başlangıç deneyimleyebilirsiniz
Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyorum

İnsanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum

Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum
Günün Rengi: Krem
Günün Kristali: Kehribar
TERAZİ
Gökyüzü, bugün iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor

Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz

Kontrollü olmanızda fayda var

İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz

Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız

Olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin

Bir alacağınızla ilgili hukuksal gelişmeler yaşanabilir ve uğramış olduğunuz mağduriyetiniz giderilebilir
Günün Olumlaması: Bugün ruhumdaki tüm karanlıklarımdan aydınlanıyorum

Sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum

Yüreğimin sesine kulak verdikçe bilinçaltımın derinliklerinde yer eden acılarımı, öfkemi ve pişmanlıklarımı fark ediyorum

Bu duygularımı özgürleştiriyorum

Böylelikle yaşam benim için çok daha keyifli, bolluk, bereket, sevgi dolu bir hale geliyor

Kendime, yeteneklerime, hür irademe ve inançlarıma güveniyorum
Günün Rengi: Ekru
Günün Kristali: Yeşim
AKREP
Gökyüzü, bugün sizleri geçmişte kalan bir ilişkinin yüreğinizi saran fırtınasıyla baş başa bırakabilir

Zorlu bir dönemden sonra yüreğinizin sahibiyle tekrar bir araya gelebilirsiniz

Evrenin size sunmuş olduğu bu şansı sonuna kadar değerlendirmeli ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere kararlılıkla gitmelisiniz

Yaşadığınız zorluklar ve acı deneyimler sizleri olgunlaştırdı

Haklarınıza sahip çıkın ve hiç kimsenin mutluluğunuzu etkilemesine izin vermeyin

İş hayatınızda ise, bugün tartışmaların içine çekilmek istenebilirsiniz, dikkatli davranın ve olayların dışında kalın

Kişisel bakım; saç kesme ve boyama için uygun bir gündesiniz
Günün Olumlaması: Göklerin bilgeliğiyle çıktığım yolda özümden gelen sese kulak veriyorum

Mavinin derinliği ile aydınlanıyor, bilgimi sevgimle ve emeğimle zenginleştiriyorum

Yeteneklerimi geliştirerek yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemeden, bahane bulmadan, korkmadan, cesurca ortaya koyuyor, kazanarak ilerliyorum
Günün Rengi: Bej
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
YAY
Gökyüzü sizleri kişisel gelişiminize yönelmeniz için destekliyor

Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz

Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi, kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler için kullanmalısınız

Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır

Beraberliği olmayan Yay’lar; aşka olan inancınızı yitirme noktasına getiren beraberliklerden sonra doğru insanla tanışabilir ve aşkın muhteşemliğini yeniden yaşayabilirsiniz
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var

Eşimi aşkla seviyorum

İşimi, çocuğumu, ailemi ve dostlarımı her geçen gün büyüyen bir aşkla seviyorum

Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi

Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım
Günün Rengi: Krem
Günün Kristali: Topaz
OĞLAK
Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor

Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu, daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz

Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz

Özel yaşamınızda ise, duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve bir an evvel ruhunuzun size gönderdiği mesajları dikkate alarak kendinizle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz

İlişkinizde huzurlu olmak istiyorsanız, her şeyi sizin açınızdan değerlendirmeyi bırakmalısınız
Günün Olumlaması: Geçmişi tüm kalbimle affediyorum, yaşadıklarımla olgunlaşıyorum ve biliyorum ki yerlerin ve göklerin yüce sahibi, benim hakkımı yüksel adaleti ile değerlendirir

Sahip olduğum olgunluk, bundan sonrasını en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendirip yönümü belirlemem için yeterlidir
Günün Rengi: Fildişi
Günün Kristali: Kehribar
KOVA
Gökyüzü, bugün duygusal hayatınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte

Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu ya da olumsuz sonuçları beraberinde getirir

Zamanında doğru gelen konular, şimdi size rahatsız edici gelebilir

İçinizde kopan fırtınaları, birlikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz, yanlış giden konuları nasıl çözme kavuşturabilirsiniz bunları düşünmeli ve kararlar almalısınız

Gerçekleri görmezden gelerek hareket ederseniz, tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabileceği ve derin üzüntüler, pişmanlıklar yaşayabilirsiniz

Herkesten önce kendinize dürüst davranmalısınız

Bugünün şansı ise, talih oyunları olabilir sizler için
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı

Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim

Sağlıkla başladığım her güne şükrediyorum, yaşamımın her anını bütünün hayrına, en güzel haliyle değerlendiriyorum
Günün Rengi: Gri
Günün Kristali: Ametist
BALIK
Gökyüzü, iş ve özel yaşamınızda tekrar eden sorunlar üzerine düşünmeniz ve insan ilişkilerinizi gözden geçirerek düzenlemelerde bulunmanız için uyarıyor sizleri

Kendinize öz eleştiride bulunmanız, yaşamınızdaki olumsuz olaylara kendinizi değiştirerek kalıcı çözümler bulmanızı sağlayacaktır

İşinizle ilgili yeni fikirlere açık olmalı ve çalışma arkadaşlarınızın da görüşlerine başvurmalısınız

Maddi anlamda yatırım yapmayı düşünüyorsanız, acele etmemeli ve ayrıntılara önem vererek beklemede kalmalısınız

Bekar Balık’lar, iki aşk arasında kalabilir, seçim yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz
Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken ben yenileniyorum

Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyor, ruhumu ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyorum

Sevgiyle besleniyor, aşkla güçleniyorum
Günün Rengi: Ekru
Günün Kristali: Rodokrozit