Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdal |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalÖlüm Elbiseleri Kitap Özet - Ömer Gürdal Kitapları - Ölüm Elbiseleri Kitap Tanıtım - Ölüm Elbiseleri Kitap Fiyatı - Ölüm Elbiseleri Ön Okuma Kitap Özet "Sık kafasına öyleyse! ![]() Askerin eline canlı geçmesin!![]() ![]() ""Aşk ve sevgi, örgütte ihanet kadar büyük suçtur Savaşçılığı öldüren açık bir düşmandır!![]() ![]() ""Daraz, çıldırdın mı?! ![]() ![]() Niye bekliyorsun hala?!![]() ![]() Ölmek mi istiyorsun?!![]() ![]() "Büyük bir öfkeyle bağırdı; "Kollarını kırın! ![]() ![]() Yine konuşmazsa naylon akıtın!![]() ![]() ""Daha kaç kışı dağda geçireceksin?" "Yeter Çiya! ![]() ![]() Yeter!![]() ![]() Şu ölüm elbiselerini çıkarıp atalım artık!![]() ![]() "(Arka Kapak) Ölüm Elbiseleri (Dağlarda Yaşanan Ürpertici Gerçekler) Ömer Gürdal Akis Kitap / Roman Dizisi Yayın Yönetmeni : Bilal Özbay Kapak Tasarımı : M Endülüs Özbayİç Tasarım : Burhan Maden Editör : İbrahim Özbay Düzenleme : İbrahim Özbay Türkçe 198 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cmİstanbul, 2011, 1 BasımISBN : 9786051290218 Etiket Fiyatı : 12,00 TL (KDV Dahil) |
|
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdal |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalMuhteşem bir roman! Dağlardaki teröristlerin yaşamlarını, çilelerini anlatan bir solukta biten bir kitap Devamını bekliyorum![]() ![]() Mutlaka filmi yapılmalı ve türk insanı dağlardaki o gerçekleri görmeli![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalÇok etkilendim Harika anlatılmış her şey
|
|
|
|
#4 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer GürdalBir günde bitirdim Harika ve sürükleyici bir roman Dağlardaki hainlerin çırpınışlarını anltıyor Mutlaka okumalısınız Yazarın eline sağlık
|
|
|
|
#5 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Ölüm Elbiseleri - Ömer Gürdalson yıllarda okuduğum en iyi romandı Bu romanın filmi mutlaka yapılmalı Türk insanı o hainlerin iç yapısını öğrenmeli![]() ![]() ![]() Romandakiler rüyama girdiler Hala şoktayım![]() ![]() Devamını mutlaka bekliyorum yazarından![]() ![]()
|
|
|
|