![]() |
Türk’üm Diyen ırkçı Muamelesi Görüyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Türk’üm Diyen ırkçı Muamelesi Görüyor!Türk’üm diyen ırkçı muamelesi görüyor! ![]() ![]() CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler TBMM’deki konuşmasıyla ilgili eleştirileri cevapladı: Türk ulusu ve Türk vatandaşlığı sistemini savunduğum için şahsımı ırkçılık faşistlikle damgalamaya girişenlerden özür bekliyorum Türkiye de babamın ülkesi gibi olmasın! ![]() ![]() Güler, “Ben Boşnak kökenli Türk vatandaşıyım ![]() ![]() ![]() Kapsamlı bir organizasyon! CHP’li Birgül Ayman Güler, kendisine yönelik tavra basın toplantısıyla cevap verdi: Bunlar, şahsımı ve partimi yıpratmak için yürütülen kapsamlı bir organizasyonun parçası ![]() ![]() Sorun, devletleşme isteğidir Karşı karşıya olduğumuz sorun, Türk ulusunu oluşturan milliyetlerden birinin, ulus olmak ve devletleşme isteğinden ibarettir ![]() ![]() ![]() Ulusal yapıyı tahrip siyaseti Türk vatandaşlığını ortadan kaldırmaya çalışan siyasetler, “Ben bunu yapacağım” bilgisi vermiyor ![]() ![]() Sorun, ulusu oluşturan parçanın ‘devlet’ talebi Meclis’teki konuşmasında şimşekleri üzerine çeken CHP’li Güler, “Türk ulusu sistemini savunduğum için beni ırkçılık ve faşistlikle suçlayanlardan özür bekliyorum” dedi CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada sarfettiği sözlerine ilişkin tepkileri değerlendirirken, “Yalnızca Türk ulusu ve Türk vatandaşlığı sistemini savunduğum için şahsımı ırkçılık, faşistlikle damgalamaya girişmiş her kişi ve kurumdan özür bekliyorum” dedi ![]() Ulusal yapıya saldırı “Bu düşmanca başlıklar ve üzerimize yönelen saldırılar, şahsımı ve partimi yıpratmak için yürütülen kapsamlı bir organizasyonun parçasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yugoslavya gibi olmasın Yazılı kaynakların, “Türkiye’de Kürt sorunu doğru tanımlanmalı” dediğini belirten Birgül Ayman Güler, “Vatandaşlık, ulusal vatandaşlık olarak değil, Anayasal vatandaşlık olarak tanımlanmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kafatasçı” muamelesi Meclis Genel kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Meşru müdafaa hakkı için saldırıdayız” ifadesine de açıklık getiren Birgül Ayman Güler, “Türk vatandaşlığını ortadan kaldıramaya çalışan siyasetler, ’Ben bunu yapacağım’bilgisi vermiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=80084
![]() |
|