Çalışan Kadına Kötü Haber |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Çalışan Kadına Kötü HaberÇalışan kadına kötü haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kadınlarda doğum izninin 6 aya çıkarılmasına sıcak bakmıyor ![]() Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 4 ay olan doğum izninin 6 aya çıkarılmasına “işverenlerin kadınları işe almayacağı” gerekçesiyle sıcak bakmıyor Bakanlık doğum izninin artması durumunda kadın istihdamının da düşeceğine dikkat çekiyor Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr Seyhan Erdoğdu, ebeveyn izninin artırılması ve aileye nitelikli, kamusal çocuk bakım hizmeti sağlanması gerektiğini vurguladı![]() Kadın istihdamının artırılması gerektiğini belirten Çelik, “İşgücüne katılım yüzde 30 7’lerde Bunu yükseltelim Yükseltebilmek için piyasanın alıcı olması lazım Ancak kadın istihdamının artmasını engelleyici bir tablo ortaya çıkacaksa bence orada dikkatli davranmak gerekiyor diye düşünüyorum![]() ![]() İşverenler çalışmamayı tercih ederler diye bir endişe var bende” dedi![]() Erdoğdu, “Kadın istihdamını artırmak istiyorsak tartışılması gereken, doğru olan ebeveyn izninin uzatılması ve aileye nitelikli sosyal çocuk bakım hizmetlerinin, zorunlu eğitim öncesi bütün hizmetlerin sağlanması Türkiye’de kamusal çocuk bakım hizmetleri hemen hemen hiç yok Son derece yetersiz” dedi Mustafa Çakır-Cumhuriyet Ankara -
Cevap : Çalışan Kadına Kötü Haber |
|
|
#2 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Çalışan Kadına Kötü HaberTürkiye'deki işsizlik sorununun en büyük nedenlerinden birisidir çalışan kadınlar,gelir dağılımındaki adaletsizliğin üzerine birde bu konu eklenince durumu iyi olan hep iyi olmayan hep kötü maalesef ![]() ![]()
Cevap : Çalışan Kadına Kötü Haber |
|
|
#3 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Çalışan Kadına Kötü HaberAvrupa, Osmanlı ülkesine papaz ihraç eder Hıristiyanlığa davet için mi? Ne münasebet Tek emeli, Osmanlı’yı dinsizleştirmektir Dinsizleştirmek, yani etnik bir toz haline getirmek![]() Bir kelimeyle: dinsizlik, Batı’nın yükselen sınıfları için ne kadar hayırlıysa, bizim için o kadar meşumdur; onlar için ilerleyiş, bizim için çözülüş ifade eder ![]() Bu Ülke Bu mesajı buraya atmayı nasıl becermişim ben:) |
|
|
|