![]() |
Bükemediğin Bileği Öpeceksin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bükemediğin Bileği ÖpeceksinBÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN! Özlem ÇAKIR İNSANKAYNAKLARİ Geçenlerde televizyonumu uzun zamandan beri merak ettiğim yeni albümü çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuk sanatçı sarkısını tamamladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuk sanatçının şarkısını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda şarkılardan kopup düşünmeye başladım ![]() ![]() ![]() Son Fenerbahçe-Galatatasaray maçı buna iyi bir örnek değil mi? Ne kadar fanatik taraftar olursan ol değer mi kaybeden taraf olduğun için birisinin canına kastedecek kadar saldırgan olmaya? Yaralanmaya? Değer mi küfür etmeye? Değer mi tutuklanmaya? Değer mi bizi evimizde bekleyen ailemize kaygılı ve kötü anlar yaşatmaya? Değer mi genç futbol severlere kötü örnek olmaya? Değer mi bize barbar ve saldırgan diyen batı dünyasına bu fotoğrafları yansıtmaya? Mümin Sekman’ın ‘Türk Usulü Başarı’ adlı kitabında Ankara ili ve çevresinde yapılan bir araştırmanın Türk milletinin aktif agresif eğilimler taşıdığını; ancak bu eğilimlerin eğitim ve kültür düzeyinin yükselmesiyle yerini edilgen agresif anlayışına bıraktığını okumuştum ![]() ![]() ![]() Karaborsa da biletlerinin 500 milyondan satıldığı bir derbi maçında acaba ne kadar köylü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman benden daha güzeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarıyı kıskanan ve kontrol edilemeyen bir kıskançlık neticesinde saldırgan olan kişiler bu olumsuz duygularla aslında en çok kendilerine zarar veriyorlar ![]() Halbuki Atalarımız ne kadar güzel söylemiş; ‘Bükemediğin bileği öpeceksin’ ![]() |
![]() |
![]() |
|