![]() |
Bir İşkolikle Asla.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir İşkolikle Asla....Gece yarısı telefonum acı acı çalıyor ![]() ![]() ![]() -Efendim Nazlı ![]() -Kesin beni aldatıyor ![]() -Ne oldu? Dur ![]() ![]() -Yaaa ![]() ![]() ![]() -Bunu da nereden çıkardın? -Sürekli çalışıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazlı yine ağlamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün geceki konuşmamız nasıl mı devam etti ![]() -Gidip takip edelim ![]() ![]() -Nazlı ![]() ![]() ![]() ![]() -Yaa bunu çok sık yapıyor ![]() ![]() -Ama çok çalışıyor biliyorsun ![]() ![]() -Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() kadın ![]() ![]() ![]() İşte konuşma böyle devam etti ve telefonu kapattığımda evden çıkmaya hazır bir dedektiftim artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazlı bu defa da Burak’ın ofisine gitmeyi teklif etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burak için öncelik hep işi ve bu sebeple Nazlı’yı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu işkolik olma illeti yüzünden pek çok sorun ortaya çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden işkolik oluyoruz? İşimizi kaybetmemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İş insan için elbette önemlidir; hayatlarımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz ![]() ![]() ![]() ![]() İş hayatında başarılı olabilmek için de çok çalışmamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de kariyer planımız hatalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bu yazıyı okuyanlar arasında da işkolikler olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur durup bir düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Merhaba ![]() ![]() ![]() - Hoş geldin Burak gibi ![]() İşkolikliğiyle tanınan bir başka arkadaşım da kırklı yaşlarının başında hayattan aslında ne beklediğini anladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onunla konuştuktan sonra yolda aklımdan bir sürü düşünce geçti ![]() ![]() En başarılı olsam ne olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinize ![]() ![]() 06 ![]() ![]() Huriye KURÇENLİ Eğitmen |
![]() |
![]() |
|