![]() |
Hedefinizi Nasıl Tanımlarsınız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hedefinizi Nasıl TanımlarsınızBaşarıya götüren “hedef belirleme “ çalışmasının ilk aşamasını “hedefin tanımlanması” teşkil eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hedefimizin tam ve gerçekten istediğimiz şey olup olmadığını nasıl belirleyeceğiz? İlk önce ne kadar istediğimizi sorgulamamız gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzin verirseniz şimdi bu sağlamayı aynı konu üzerindeki farklı cümleleri karşılaştırarak örnekleştirelim ![]() Ana teorik hedefimizin altındaki alt teorik hedefimiz şu olsun: “Dostları tarafından sevilen insan olmak ![]() ![]() ![]() ![]() · ”Dostum A ve B ile irtibat kuracağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() · ”Dostum A ve B ile işyerinden irtibat kuracağım” Kim ve nerede sorularına cevap var ama daha üç-N belli değil ![]() · “Dostum A ve B ile çarşamba günü saat 5 ![]() ![]() ![]() ![]() · “Dostum A ve B ile çarşamba günü saat 5 ![]() ![]() · Burada son cümle ile Beş-N cevaplanmış ve pek iyi bir alt pratik(eyleme dönük) hedef belirlenmiştir ![]() · Tekrar özetleyecek olursak belirlediğimiz hedefin alt hedefleriyle birlikte istediğimiz şey olup olmadığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() · 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed Bozdağ |
![]() |
![]() |
|