![]() |
Güçlendirici Kelimeleri Kullanmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlendirici Kelimeleri KullanmakKelimelerin Önemi: Önemli enerji kaynaklarından veya tüketicilerinden biri kullandığımız kelimelerdir ![]() ![]() ![]() Üç tür kelime kullanırız: Nötr kelimeler: Bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zayıflatıcı kelimeler: Bu kelimelere dilin doğasında olumsuz anlamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zayıflatıcı kelimeler onları dinleyenlerin zihinlerinde coşkuyu azaltan görüntüler oluştururlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bediuzzaman -günümüz diliyle- "Çirkinlikleri detaylı anlatmak temiz zihinleri bozar" der ![]() ![]() ![]() Küfreden çocuklarla arkadaşlık yapan çocuklar zamanla çok çirkin işler yapıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz küfreden bir ecdadın torunları değiliz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zayıflatıcı kelimeler onları kullananları sevimsizleştirirler; onları zamanla nefret edilen varlıklar haline dönüştürürler ![]() Güçlendirici Kelimeler: Olumlu yük taşıyan güçlendirici kelimeleri her kullanışınızda ruhunuzun güçlendiğini görürsünüz ![]() ![]() Güçlendirici kelimeleri kullandıkça manevi gücünüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarı için dayanma gücüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük ve güçlendirici kelimeler arasından en önemlilerini size aktarmak istiyoruz ![]() ![]() ![]() Enerji yükü en fazla olan güçlendirici kelimeler: Büyük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer güçlendirici kelimelerden bazı örnekler: Sır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kelimelerin her birinin eş anlamlısı olan onlarca kelime bulabilirsiniz ![]() ![]() Eş anlam açısından size bir örnek vermek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kendimi muhteşem hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevinçten coşuyorum" derseniz yalan mı söylemiş olursunuz? Eğer bu sözü söylemeye devam ederseniz idam sehpasında bile sevinçten coşarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinize kırk gün deli olduğunuzu söylerseniz gerçekten deli olursunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bölümü tekrar okuyup üzerinde düşünmenizi öneriyorum ![]() ![]() ![]() Muhammed Bozdağ |
![]() |
![]() |
|