Benim Hayatım Zaten Hep Bir Bozuk Para İdi |
12-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Hayatım Zaten Hep Bir Bozuk Para İdiİnsanlar tercihlerini yaşar deniyor Tamam ben seni tercih ettim diyede ömür boyu çekeceğim azabı tercih ettiğimi bilemedim Nerden bilecektim ki Ne hayallerim vardı Ne ümitlerim vardı Ama yıllar içinde hepsini öldürdün yok ettin birer birer Şimdi hergünüm birbirinden farksız bir işkence Hazmedemiyorsun benim güçlü biri olmamı Kendi ayakları üzerinde duran özgüvenli Hele hele sana muhtaç olmayan biri Ezik silik bir kadın olsun istemişsin meğer hayatında Ama kusura bakma ben hayalindeki kadın değilim olmam da mümkün değil şu an hayatında neyi baştan almak isterdin yeniden yaşamak isterdin deseler yüzde yüz evleneceğim insanın sen olmamasını tercih ederdim Sen böyle koyduğum yerde otladığın sürece Hayata at gözlükleri ile bakmaya devam ettiğin sürece Beni herkese rezil ettiğin sürece İnsanların yanında boynumu bükük bıraktığın sürece Ben a derken sen z anladığın sürece Bağırmadan kendini ifade edemediğin sürece Senle biz sadece aynı evi paylaşan iki yabancı olmaya mahkumuz ömür boyu Üzgünüm bile diyemiyorum Bu da senin tercih ettiğin bir hayat demekki Şimdi bu satırları okuyan değerli okuyucu Madem böyle bir işkence yaşıyorsun boşansana diye akıl vermeye kalkma sakın bana Çünki her ilişki birbirinden farklıdır ve evlilik başlıbaşına bir bilmece Benim bu alternatifleri düşünmediğimi mi sanıyorsunuz Her şeyi düşünebilen bir insanım çok şükür ama Bazı şeylerin hatırına kendi özgürlüğünden ve rahatından vazgeçmek zorunda kalıyorsun Bazı şeyler dedimse de maddi çıkarlar aklına gelmesin sakın Çünki benim aklımın köşesinden geçmez bu tip çıkarlar Sadece çocuğumun hatırına yaşıyorum bu işkenceyi İşkence dedimse fiziksel işkence de değil yaşadığım Gerçi o işkenceleri de yaşamadım diyemem ama Psikolojik işkence hepsinden kötü Sadece yaşayan bilir çektiğim azabı Ruhumun üşümesini Dışarı alev atarken tir tir titremesini Sıcacık gülümsemeye hasret günlerin azabını Artık her şeye boşverdim biliyormusun Hayat kendini üzmeye değmeyecek kadar kısa BENİM HAYATIM ZATEN HEP BİR BOZUK PARAYDI HARCAYA HARCAYA TÜKETEMEDİN GİTTİ |
|