|
|
#17 |
|
suskun
|
29 Ağustos 2007 Hayat yaşantı aramak değil,kendimizi aramaktır! ![]() ![]() ![]() C PAVESE
|
#18 |
|
suskun
|
31 08 2007Rica ile acınma,dilenmekle,bir ulus ve devletin onurunu,bağımsızlığı kurtarılamaz! ![]() ![]() ![]() Atatürk! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#19 |
|
mate
|
2 Eylül 2007 Herşeyi bildiğini sanma! gerçekte çok bilgili olsanda kendine Cahilim diyebilecek cesaretin olmalı ![]() (Ivan Pavlov) |
|
Günün sözü |
|
|
#21 |
|
angelesdream
|
Günün sözü5 EYLÜL ÇARŞAMBA
Keşfetmek herkesin gördüğünü görüp, düşünmediğini düşünmektir Albert von Szent-Gyorgyi |
|
Günün Sözü |
|
|
#22 |
|
angelesdream
|
Günün Sözü6 EYLÜL PERŞEMBE
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder ![]() ![]() DAİMA SENİNLE KALMAZ H Lawrence |
|
|
|
#23 |
|
suskun
|
07 9 2007Sağlığınızı ve huzurunuzu bozmayan,zevklerin keyfini çıkarın! ![]() ![]() ![]() EPİCUROS ![]() ![]()
|
|
Günün Sözü (8 Eylül) |
|
|
#24 |
|
angelesdream
|
Günün Sözü (8 Eylül)08 EYLÜL 2007 / CUMARTESİ Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilmez Osmancık geçmişini bil ki geleceğe sağlam basasın " O Gazi
|
|
|
|
#25 |
|
mate
|
9 Eylül Pazar Kelimelerin gücünü bilmiyorsan insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin ![]()
|
|
Günün Sözü |
|
|
#26 |
|
angelesdream
|
Günün Sözü10 EYLÜL 2007 / PAZARTESİ *Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin ![]() Don Herold |
|
|
|
#27 |
|
tatia27
|
güzel olmuş konu düzenli bi şekilde uzun soluklu bi konu olabilir ![]() ![]() emegine saglık sözü begendim aklıma şu sözü getirdiBASAMAKLARI ÇIKARKEN YANINIZDAKİLERE İİ DAVRANIN,İNERKEN KARŞILAŞABİLİRSİNİZ
|
|
#28 |
|
angelesdream
|
12 EylÜl ÇarŞamba12 EYLÜL ÇARŞAMBA Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım Montaigne |
|
|
|
#29 |
|
tatia27
|
13 EYLÜL PERŞEMBE ♥ Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir Bertnard Russel |
|
|
|
#30 |
|
mate
|
17 Eylül 2007 Eş ve iş insanın bacaklari gibidir Birinde hata yaparsan ömür boyu topallarsın![]() |
|
|
|