![]() |
soğuk espiriler |
![]() |
![]() |
#1 |
kar_tanesi
|
![]() soğuk espirilerarkadaşlar bu konuya bildiğiniz soğuk espirileri yazıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Alem00
|
![]() En hızlı sayı hangisidir? 10 ![]() Neden? Onun arabası var ![]() Şimdiye kadar hiç kimsenin tavuğuna kişt dememişimdir ![]() Elektriği Edison buldu ama parasını niye biz ödüyoruz? Çekemediler bizi, ip koptu ![]() Sakla samanı inekler aç kalsın ![]() Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? -Hakan Taşıyan! Rahat bir askerlik yapmakta olan Temel'e arkadaşları sorar: -Sen buraya torpille mi geldin? -Yoo! Otobüsle geldim! : ) Saçınızı nasıl keselim? -Sessiz!! Çekyat a niye çekyat denir???? -Çünkü itotur diyemiyeceğimizden Bir adam apartmanın 20 ![]() -Çünkü apartman 20 ![]() Limon deyip geçme çünkü parola limon değil Porsiyonları mı arttırdınız yoksa bu tavuk göğsü silikonlu mu? Balgam ismi nerden gelir? -Bal gibi tatlı, sakız(gum) gibi yumuşak olduğundan ![]() En şişman kız kimdir? -FATma Adamın tekinin kalbi çalışmıyormuş neden? -Adam taş kalpliymiş ![]() Türkiye'deki en sıkılgan yöre neresidir? -Karadeniz'deki Of yöresi ![]() Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? -Blue Jean ![]() Öğretmeni Temel'e : -Oğlum bana bi daire çiz der ![]() ![]() Tüm kadınlar altındır ![]() ![]() Temel bir gün özel bir davete gitmek için smokin giymek zorunda kalmış ve giymiş ![]() Tam salona girerken bir de bakmış ki tabela da "No Smoking" yazıyor! Adamın biri topalmış, karısı da oynamış ![]() ![]() ![]() Ayda beş milyon kazanmak ister misin? Evet O zaman aya git! ![]() ![]() Atlantik Okyanusu'nda bir Titanik batmasından kötü ne olabilir?Ne? İki Titanik batması! ![]() ![]() Senin bu söylediklerine kim inanır? - Kadir İnanır ![]() ![]() ![]() Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? - Elektrik direği zıplayamaz ki! ![]() ![]() Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş? - Çok korkuyorum, elimi tutar mısın? ![]() ![]() Kedinin tırmaladığı köpek ne demiş? - Hiçbirşey, köpekler konuşmaz ki ![]() ![]() ![]() Bir adamın kafası atmış, vücudu da eşşek ![]() ![]() ![]() Bir adam yatmış, karısı da tekne ![]() ![]() ![]() Selam, ben Aydan Şener - Hadi yaa ![]() ![]() ![]() Aykut gol atamayınca ne der? - I couldn't! Bir sinek ilacı alabilir miyim ? -Sineğinizin nesi var acaba? Yerin kulağı vardır derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi sen kamyonu al Leonardo da VİNCİ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|