![]() |
Seni Hala Seviyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Seni Hala Seviyorum!HaLa Seviorum Seni Neden çıktın ki tekrardan karşıma, Tam senden kaLan ßoşLuğu, DoLdurmak üzereyken ![]() ßir rüzgar gißiydin ßenim için Denizimi köpük köpük daLgaLandırdığında Heyecan veren ![]() ßiraz güçLü vurduğunda Tüm duyguLarım sahiLe vurur ![]() HayatLa iLi$kim kesiLir; ßir tekne dahi ßuLunduramazdım üzerimde Kimseden faydada ßuLamazdım sayende Neden diyorum sana! Neden çıktın karşıma tekrar, Yaşam iLacım gißiydin Azı karar çoğu zarar DizginLeyemedim sana karşı kendimi ![]() Ne sana kavuşaßiLdim Ne de seni unutaßiLdim… Tam unutuyorum dedim,yine geLdin! GözLerini gözLerime diktin we Yine ßeni mahvettin ![]() O an ßir anLık titreme geLdi ßedenime YaLan değiL İşte o an; SeNi haLa SeviOrum Diye haykırmak geLdi içimden ![]() cümLe aLem duysun istedim Neye yarar dedim kendi kendime sonradan MiLLet duysa ne oLur aşkımı ÖnemLi oLan ßunu sana anLatmam Şu an gözLerimin önündesin Ama sana hiç bir şey söyLeyemiyorum Sadece,gözüm takıLmışçasına Sana ßakıyorum AnLasana Seni haLa Seviyorum!
|