Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
veda

Son Veda

Eski 09-08-2007   #1
Gözyaşı

Son Veda

Bazı anlar var, bir şarkı geliyor kulağıma; zamanı durduran, bana "Seni" hatırlatan

O anlar acaba diyorum Acaba o da beni düşünüyor mu Benim onu sevdiğim kadar o da beni seviyor mu Gözlerinde kaybolduğum insanın kalbinde azda olsa bir yerim var mı?

Sorular, sorular, sorular Bana ne yaşattın ki seni bu kadar unutulmaz, seni bu kadar Vazgeçilmez yaptı Biliyorum sorular seni bana getirmez Biliyorum acım ne yaparsam yapayım dinmez

Her güne başlarken Vazgeçtim diyorum Bu gün son Bir daha adını anmayacağım, gözlerini düşünmeyeceğim, nefesini hissetmeyeceğim… Olmuyor yapamıyorum işte Seni içimden söküp atamıyorum…

Hayatta bir insanın başına gelebilecek en büyük mucizesin… Ve ne şanslıyım ki ben bu mucizeyi yaşadım Hala da yaşıyorum… Hala geceleri karanlık odamda bana gülümsüyorsun

Gittiğinden beri değişen çok şey yok Senden kalanlarla seni yaşamaya çalışıyorum Her yağmurda dışarıya fırlıyor sokaklarda seni arıyorum Seni ilk gördüğüm günü hatırlıyorum O anı yaşıyorum Başını omzuma koyduğun anı Keşke diyorum o an ölebilseydim

Yine yağmur yağıyor Yine sokaklardayım Yine ağlıyorum Ve yine ölemiyorum

Arkadaşlar ben sizlere böyle veda etmek istedim geri dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum ama hepiniz benim için değerlisiniz Hoşçakalın

Eski 09-08-2007   #2
suskun

Gözyaşı herşey mükemmel fakat anlayamadığım birşey var artık foruma girmeyecekmisin???Böyle birşey yapmadan önce uzun uzun düşünmeni isterim,unutma hiçkimse için böyle arkadaşlıklarını yitirme,olurmu???seni çok seviyoruz,her zaman forumda bizlerle olmanı istiyoruz,ben böyle düşünüyorum diğer arkadaşlarımızında böyle düşündüğünü umuyorum!sadece normal bir yazıysada söylediklerimi es geç:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com