Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeği, vargel

Vargel Çiçeği

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vargel Çiçeği

Vargel Çiçeği
Vargel çiçeğim - volkan konak - köşe yazısı - volkan konak köşe yazısı

Şu an sırtüstü uzandım ve yine seni düşünmekteyim Gözlerini hayal edip, gözlerine baktıkça da sensiz edemeyeceğime, elinin elimin içinde olması gerektiğine inanıyorum Sesini işitmeliyim, beraber koşmaca oynamalıyız, beraber yemek yemeliyiz, beraber ağlamalı, beraber uyumalıyız

Bana memleket, bana yaşama sevinci, bana su, bana hava gibi gelen sevgilim, sensiz edemem Bazen sana baktıkça yaratılıştan bugüne kadar olan kadınları düşünüyorum ve hepsini tek elden kucaklayıp, saygıyla hepsine kutsal varlıklar olduklarını haykırmak istiyorum Buna sebep yine senin asilliğin ve sana olan vazgeçilmez sevdamdır

Daha sonra gece uzandığım yerden fırlayıp dışarı çıktım Sessizce, kimseye görünmeden, denizin kenarına indim Denize baktım, bir an yüzümü gördüm Yüzüm sanki kırık bir aynada parçalanmış gibiydi Daha sonra gülümsedim halime, bu seferde; gülüşümü küçük bir çocuktan almış gibiydim

AH BENİM AÇMAYA DURAN GÜLÜM, geceleri yatağımdan fırlayıp başımda Şimal rüzgarlarının esmesinin sebebi ne? Sebebi ne yurtsuz kalmamın? Yastıklarda izimin kalmamasının sebebi ne? Kafamın içerisinde sadece senin oluşun ve orada herşeyin seninle başlamasının sebebi ne?

Ah benim kırlangıç kuşum, nur tanem benim Bu akşam da bu kadar Fakat şunu bilmeni isterim ki sana ait olmayan hiçbirşeyi kafamda tutmuyorum Senden de tek dileğim, yaşadıklarını, umutsuzluklarını ve dertlerini tutma aklında unut Ama bir tek BENİ UNUTMA!

Şövalyen,
VOLKAN KONAK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com