|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuk, ihtiyacınız, kurallar, olacak, yetiştirirken |
![]() |
Çocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak Bazı Kurallar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak Bazı KurallarÇocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak 13 Altın Kural İngilterenin Londra şehrindeki "Guys Hospital" hastanesinde çocuk psikiyatrisi servisinde yatmakta olan Kevin Hickey (15) adlı bir çocuk doktorlara göre anne ve babasının kendisini eğitememeleri sonucu bunalım geçirerek hastaneye düşmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Beni şımartmayın ![]() ![]() 2- Bana tatlı-sert davranmaktan çekinmeyin ![]() ![]() 3- Benim kötü huylar edinmemi engelleyin ![]() ![]() 4- Benim yanlışlarımı başkalarının önünde söylemeyin ![]() ![]() 5- Sizden nefret ettiğimi söylediğimde üzülmeyin ![]() ![]() 6- Herhangi bir şeyin sonucunda beni kurtarmayın ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Düşüncesizce yerine getiremeyeceğiniz şeyleri yapacağınıza söz vermeyin ![]() ![]() 9- Kendimi istediğim kadar iyi anlatamadığımı unutmayın ![]() ![]() 10- Dürüstlüğümü fazla zorlamayın ![]() ![]() 11- Tutarsız olmayın ![]() ![]() 12- Benden özür dilemeyecek kadar gururlu olmayın ![]() ![]() 13- Unutmayın ki büyümek için sizin çok ve anlayışlı sevginize muhtacım, ama bunu size söylemem gerekmez değil mi? |
![]() |
![]() |
|