![]() |
Kolay Yoldan Çarpım Tablosu Ezberleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Yoldan Çarpım Tablosu EzberlemeÇarpım tablosu ezberleme deyince çocukların tüyleri diken diken oluyor,ama kurtuluşu yok ![]() Öncelikle buradaki kartı hazırlamanızı tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kolay Yoldan Çarpım Tablosu Ezberleme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Yoldan Çarpım Tablosu EzberlemeTÜRKİYE’NİN İLK PATENTLİ MATEMATİK BULUŞU Ömer KARAMAN Çarpım Tablosu Kolay Ezberleme Oyunu Saygıdeğer hocam; Firmamız Milli Eğitim Bakanlığının ilköğretim okullarında birçok sınıfın müfredatında yer alan (özellikle 2,-3,-4,- ve 5, sınıflarda )doğal sayılarla çarpma ve bölme işlemlerinin hızlı ve doğru bir şekilde yapılabilmesi için temel şart olan, çarpım tablosunun ezberlenmesi ile ilgili olarak çarpım tablosu ezberletici bir oyun geliştirmiş bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matematik programının içinde yer alan somut materyaller Milli Eğitim Bakanlığının dersler işlenirken kullanılması gerekli olan araç ve gereçler olarak ön görülmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---öğrencilerin, çarpım tablosunu ezberlemesini kolaylaştırmaktır ![]() --- Çarpım tablosu ezberlenirken zamandan tasarruf edilmesini sağlamaktır ![]() --- Çarpım tablosu ezberleme işinin eğlenceli bir şekilde yapılmasını sağlamak ve ezber zorunluluğunun öğrencide oluşturduğu psikolojik sıkıntıyı azaltmaktır ![]() --- Kişinin ezberleme yeteneğinin gelişimini takiptir ![]() Söz konusu çarpım tablosu ezberleticisi oyunun kurumumuzda ki bütün sınıf öğretmenlerine ulaştırılması konusunda yardımınızı rica ediyorum ![]() Birçok il ve milli eğitim müdürlükleri ürünümüzü inceleyip faydalı bulmuşlar bu nedenle yönetimleri dahilindeki tüm okullara tanıtılması hususunda tanıtım izni vermişlerdir ![]() ![]() (Detaylı bilgi için arpm Tablosu,arpm Tablosu Oyunlar,arpm Tablosu Oyunu,arpm Tablosu Ezberle sitesinden ürünümüzü inceleyebilirsiniz ![]() Bu ürün toplamda 100 adet kartla oynanan ve genellikle 2-3 saatlik süre içinde öğrencinin çarpım tablosunu ezberlemesini sağlayan bir oyundur ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlemlerimize göre bu ürüne şu yollarla sahip olup öğrencilerine ulaştırmaktadırlar ![]() 1-) Öğrenci velileri ile toplantı yaparak kaç öğrenci için sipariş olduğunu belirledikten sonra firmamıza arayıp sipariş verilmektedir ![]() ![]() ![]() 2-)Sınıfta yeterli sayıda talep olmaz ise ya da çarpım tablosu ezberi konusunda sıkıntısı olan az sayıda öğrenci var ise kurumumuz internet adresini tahtaya ailelerinin bizimle irtibata geçmesi sağlanmaktadır ![]() Saygılarımızla, ÖMER KARAMAN Matematik Eğitim Materyalleri Tel: (0212)417 60 44 - GSM: (0536)483 89 54 - Faks (0212) 417 25 21 - mer karaman,florya eitim danmanl,zel ders, zel ders matematik |
![]() |
![]() |
|