Nişanlısının Cenazesiyle Evlendi |
09-03-2007 | #1 |
bukettt
|
Nişanlısının Cenazesiyle EvlendiHindistan'da, çok sevdiği nişanlısı aniden ölen kadın nişanlısının cenazesiyle "evlendi" Yakılma işleminden önce gelinlik giyerek ölmüş nişanlısıyla "evlenen" kadın, birkaç dakika sonra da bir "dul" olarak yas kıyafetleri giydi Gucarat eyaletine bağlı Anand şehrinde yaşayan Tulsi Devipujak adlı 22 yaşındaki kadın, evlenmeden önce nişanlısının cenazesinin yakılmasına izin vermedi Yakılma işleminden önce gelinlik giyerek ölmüş nişanlısıyla "evlenen" kadın, birkaç dakika sonra da bir "dul" olarak yas kıyafetleri giydi Törene katılanlar, cenaze yakılmadan önce düğün şarkıları söylerlerken, ailesi, Hindu geleneklerine göre kızlarına çeyizini verdi |
09-04-2007 | #2 |
mate
|
Çok saçma gibi görünebilir ama belki kadın hayattayken nişanlısına verdiği sözü tutmak istemiştir ki malumunuz kadınlar seviyorum derse bu GERÇEKTİR ;) Bence oldukça duygusal ve hüzün dolu bir davranış olmuş |
09-04-2007 | #3 |
antix
|
değişik gelenekler inanışlar ve belkide kalğten bağlılık belirtisi insanların duyguları bazen çok şey yaptırabiliyor ben kadının daha huzurlu olduğunu düşünüyorum nedense :) |
09-04-2007 | #4 |
bukettt
|
eet oldukça ilginç bi durum demekki gerçekten seviomuski ölüsüyle evlendiği halde dul olmayı kabul etmiş teşekkürler yorumlarınız için |
09-05-2007 | #5 |
TEMUR38
|
öyle sevgi varmıymış bu dünyada helal olsn
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|