Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi? |
|
|
#1 |
|
bukettt
|
Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi?çiçeğin su'ya aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar ilk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için ![]() gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur ![]() ilk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "sırf senin hatırın için ey su" diye ![]() ![]() ![]() öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur![]() günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar ![]() çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle ![]() ![]() halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz![]() çiçek, suya "seni seviyorum" der su, "ben de seni seviyorum" der aradan zaman geçer ve çiçek yine "seni seviyorum" der su, yine "ben de" der çiçek, sabırlıdır bekler, bekler, bekler![]() ![]() ![]() artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "seni seviyorum " der![]() su da ona "söyledim ya ben de seni seviyorum " der ve gün gelir çiçek yataklara düşer hastalanmıştır çiçek artık rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin yataklardadır artık çiçek su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine![]() ![]() ![]() bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "seni ben, gerçekten seviyorum " çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye![]() ![]() doktor gelir ve muayene eder çiçeği sonra şöyle der doktor: "hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez "su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: "çiçeğin bir hastalığı yok dostum![]() ![]() bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der![]() ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "seni seviyorum" demek yetmemektedir ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
antix
|
Seni seviyorumu destekleyen davranış duruş yapmadıktan sonra, gereğini yerine getirmedikten sonra yani altını üstünü sağını solunu doldurmadıktan sonra neye yarar kuru belkide duygudan yoksun 2 kelime yetmez tek başına dolu değilse eğer asla yetmez![]()
|
|
|
|
#5 |
|
bukettt
|
yorumlarınız için teşekkürler eet sözler yeteri kadar inandırıcı olmaz bunu çesitli yollarla desteklemek gerekir |
|
|
|