Deniz Feneri Evi, Odaları |
|
|
#1 |
|
mate
|
Deniz Feneri Evi, Odalarıİşte bir deniz feneri içinde çok güzel bir yaşam alanı var ;) ![]() Çocuk odası ![]() Mutfak penceresi ve kahvaltı masası ![]() Mutfak fırını ![]() Mutfak lavabosu ![]() Mutfak masası ![]() Merdivenler ![]() 1874 yapımı Çan ![]() Işık ![]() Fenerin Kulesi ![]() |
|
|
|
#2 |
|
bessraa
|
yahhh choq shirin bi yer burası ![]() ![]() her nekdar sn burda yashamak istesende bn hich istemessdim gecelleri eminim choq ürkütücü olluodur ![]() walla kussbqma ama ablla snnde kallabillceini sanmıorum![]() xDtsk gsll we shirin bi konu ![]() =)
|
|
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Nerdeymiş bu çok hoş bir yer bende orda olmak isterdim şimdi
|
#4 |
|
_SiYaH_
|
eet gerçekten çok şirin biyer bende tek başıma bi ömür orda yaşamak isterdim ![]() ![]()
|
#5 |
|
mate
|
Amerika newburg da hudson nehri üzerinde bi fener bildiğim kadarıyla :sm_wink: Adı da Hudson-Athens Lighthouse ( 1967 De yapılmış) gerçekten benim çok ama çok beğendiğim bir yer ve yaşamımı geçirebileceğim kadar büyüleyici |
|
|
|
#6 |
|
antix
|
enteresan bir yer olmuş ama uzun vadeli yaşanmaz ben birde birşey yazmak istiyorum Güzelim Türkçemiz neden bu şekilde kullanılıyor Bizler bunu yaparsak başkaları neler yapmaz Biraz daha özen lütfen![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
mate
|
Alıntı:
Açıkcası ne için Türkçe konusundaki tenkit de bulunduğunuzu anlayamadım ? Biraz daha açıklar mısınız? |
|
|
|
|
#8 |
|
antix
|
size değil yazım ama ben su yazıdan birşey anlayamıyorum burası konuşulacak yer değil belki ama sadece bir rahatsızlık dile getirmesi bu![]() ![]() yahhh choq shirin bi yer burası ![]() ![]() her nekdar sn burda yashamak istesende bn hich istemessdim gecelleri eminim choq ürkütücü olluodur ![]() walla kussbqma ama ablla snnde kallabillceini sanmıorum![]() xDtsk gsll we shirin bi konu ![]() =)
|
|
|
|
#9 | |
|
mate
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ben yerin adını kendi ismi ile yazdığımdan dolayı bir tenkit aldığımı düşündüm ama düşündüğüm gibi değilmiş ![]() ![]() Bu konudaki hasssasiyetinize katııyorum ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|