Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atlatamayacaksınız, radarı

Artık Radarı Atlatamayacaksınız!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Artık Radarı Atlatamayacaksınız!

Emniyet Genel Müdürlüğü lazerli sabit radarları ilk olarak Ankara’da denemeye başladı Sokak lambası direği, trafik lambası şeklinde kamufle edilebilen cihaz ayrıca, hız yapan aracın fotoğrafını çekiyor
Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Emniyet Genel Müdürlüğü binasının önüne yerleştirilen cihaz, deneme amaçlı kullanılmaya başlandı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Dikmen Yerleşkesi’nin önünden bulunan İlkadım Caddesi’ndeki sokak lambasının direğine yerleştirilen lazerli radar cihazı, 50 kilometrelik hız sınırını geçen araçları belirliyor
IŞIĞI RAHATSIZ EDİYOR
MOBESE’nin aksine araç seviyesine yerleştirilen kameralı cihaz, kızılötesi kameraları sayesinde şöför mahalini gece ve gündüz görüntüleyebiliyor Henüz deneme aşamasında olduğu belirtilen yeni tip radarların başarılı olması durumunda yaygın şekilde kullanılacağı belirtildi Cihazın gece çekimleri esnasında verdiği kızıl ötesi ışık nedeniyle rahatsız olan bazı sürücüler ise Emniyet Genel Müdürlüğü’ne şikâyetçi oldular Cihazın her yönüyle incelendiği bildirildi
ANKA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com