Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aytaç, biter, etti, slovakyada, temsil, ülkemizi

Aytaç Biter Ülkemizi Slovakya'da Temsil Etti!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aytaç Biter Ülkemizi Slovakya'da Temsil Etti!

Aytaç Biter ülkemizi Slovakya'da temsil etti!

2012 Avrupa Binek Otomobiller Kupası (ETCC) ikinci yarışı Slovakya’nın Slovakia Ring pistinde yapıldı Borusan Otomotiv Motorsport adına BMW 320si ile yarışan Aytaç Biter koşulan her iki yarışta da finişe geldi Yarışa Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 24 yarışmacı katıldı
  • inShare
Yorum: 0

Cumartesi günü sıcak bir havada önce testler ardından da sıralama turları yapıldı Aytaç Biter 220297’lik zamanı ile S2000 kategorisinde altıncı sırayı elde etti Pazar günü ilk yarış yerel saatle 11:20’de başladı 5922 Km uzunluğundaki Slovakia Ring pistinde 9 tur üzerinden koşulan yarışta Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Biter, startla beraber atak yaptı Turlar ilerledikçe lastikleri biten Biter zaman kaybetmeye başladı ve yarışı yedinci olarak tamamladı İkinci yarış ilk yarışın hemen ardından koşuldu İkinci yarışa 11 sıradan başlayan Biter, pozisyonunu geliştirdi Ancak bitime bir tur kala rakibi Ficza ile girdiği mücadele sonunda spin atan Biter, pozisyonunu kaybetti ve yarışı yedinci bitirdi

Aytaç Biter yarış sonrası şunları söyledi: “Slovakia Ring uzun ve zorlu bir pistti İlk kez takvime dahil edilmesi sebebi ile de daha önce yarışmadığımız bir pistti Testlerde otomobilimizin ayarlarını denedik ve yarışta elimden gelenin en iyisini yaptım Her iki yarışı da sorunsuz olarak tamamladığım için mutluyum ama daha iyi yerde bitirmeyi umuyordum Salzburgring’de daha iddialı olacağımı düşünüyorum

Aytaç Biter Slovakia Ring yarışı sonrası dokuz puan ile dokuzuncu sırada yer alıyor Avrupa Binek Otomobiller Kupası’nın bir sonraki yarışı 19-20 Mayıs tarihlerinde Avusturya’nın Salzburgring pistinde koşulacak

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan takımın diğer sponsorları Borusan Lojistik, Card Finans, Toshiba ve Glasurit’dir

BORUSAN OTOMOTİV MOTORSPORT 2012 YARIŞ TAKVİMİ:

09-10 Ocak Dubai BAE (24 Hours)
12-13 Şubat Campillos İspanya(Karting)
10-11 Mart Monza İtalya (ETCC)
01-02 Nisan Genk Belçika(Karting)
14-15 Nisan Ülkü Pisti İzmir (TPŞ)
28-29 Nisan Slovakia Ring Slovakya (ETCC)
12-13 Mayıs İstanbul Park İstanbul (TPŞ)
12-13 Mayıs Wackersdrof Almanya (Karting)
19-20 Mayıs Salzburgring Avusturya (ETCC)
16-17 Haziran Körfez Pisti İzmit (TPŞ)
23-24 Haziran İmola İtalya (ETCC)
29-30 Temmuz Kristianstad İsveç (Karting)
8-9 Eylül Barcelona İspanya (24 Hours)
15-16 Eylül Salbris Fransa (Karting)
22-23 Eylül Körfez Pisti İzmit (TPŞ)
13-14 Ekim Ülkü Pisti İzmir (TPŞ)
10-11 Kasım İstanbul Park İstanbul (TPŞ)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com