Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ferrari, hedefleyecek, ile, model, müşterilerini, yeni

Yeni Model İle Ferrari Müşterilerini Hedefleyecek

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Model İle Ferrari Müşterilerini Hedefleyecek

Porsche AG CEO?su Matthias Mueller şirketin Ferrari modelleri ile doğrudan rekabet edecek bir spor otomobil geliştirmeyi planladığını söyledi

Mueller Alman gazetesi Sueddeutsche Zeitung?a verdiği röportajda, ?En pahalı 911?in 250000 avro (634000 lira) olması, 918?in ise 750000 avrodan (1 milyon 900 bin lira) başlaması her zaman beni rahatsız etmiştir,? dedi

Mueller, ?Bu büyük fiyat aralığında Ferrari nispeten rahat ve rakipsiz bir şekilde satış yapıyor Bizim de orada olmamız gerekiyor Hâlâ daha büyük, 1980?lerde ürettiğimiz 959?a benzer bir spor otomobili için yer var,? diye ekledi ve böyle bir modelin 250000-400000 avro arasında bir fiyatı olacağını belirtti

Porsche daha önce dünya çapındaki yıllık satışlarını 2010?daki 97000?den 2018 itibariyle 200000 adede çıkarma hedefinin bir parçası olarak, sattığı model serilerinin sayısını dörtten yediye çıkarmayı planladığını duyurmuştu

Yeni, daha pahalı bir spor otomobil bu rakamı sekize yükseltecek

Mueller Boxster/Cayman , 911, Cayenne ve Panamera?dan oluşan mevcut dört model serisine ek olarak 550 Spyder?ı temel alan küçük, ortadan motorlu bir roadster, Cajun adında daha küçük bir SUV ve Panamera?nın daha küçük bir versiyonunu üretmeyi planlıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com