Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
samand

Samand Lx

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samand Lx

Kriz ortamında araç sahibi olmak isteyen ve araç kullanımında tasarrufa önem verenler için tek seçenek IKCO Samand Lx, Türkiye otomotiv pazarına kısa süre önce giriş yaptı

MYS Otomotiv distribütörlüğündeki IKCO markasının en çok satılan aracı Samand Lx’in önemli özelliklerinden biri, kendi segmentindeki araçlar ile kıyaslandığında daha donanımlı ve ekonomik olması Pazara girdiği tarihten bu yana 2 bin adete yakın satışı gerçekleşen markanın Türkiye distribütörü MYS Otomotiv yetkilileri, tüketicilerinin taleplerine cevap verebilmek için uygun fiyatlar ve konforu bir arada sunduklarını belirtiyor

Samand L x ‘in performansı, konforu ve fiyatında Türkiye pazarında, kendi segmentinde başka bir araç bulunmadığını ısrarla vurgulayan MYS Otomotiv, kısa süre içerisinde 40′ı aşkın servis ve 25′in üzerinde bayiye sahip olarak ağını hızla genişletiyor Peugeot, Mercedes gibi dünyaca kabul görmüş markalara üretim yapan IKCO, Türkiye’de satılacak tüm modellerinde Peugeot motoru kullanıyor Araç Türkiye’de 23 bin 490 bin liradan satışa sunuluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com