![]() |
Volvo'dan Hizmette Yeni Bir Boyut: Volvo Servis 2.0 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Volvo'dan Hizmette Yeni Bir Boyut: Volvo Servis 2.0![]() Volvo Car Türkiye, müşterilerinin hayatlarını karmaşadan uzaklaştırmak ve otomobilleriyle her zaman en iyi şekilde zaman geçirmelerini sağlamak hedefiyle Servis 2 ![]() ![]() Volvo Servis 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Servis hizmetini daha teknik bir boyuta taşımayı hedefleyen Volvo Servis 2 ![]() ? Ücretsiz yazılım güncelleme ? Her serviste ücretsiz check-up ? Ulaşım hizmetleri ? Araç yıkama ? Kişisel müşteri kontağı ? Bakım sonrası 1 yıl ücretsiz Volvo OtoLine hizmeti Yazılım güncelleme Modern otomobillerde onlarca kontrol modülü bulunuyor ve bunların hepsinin birer yazılımla çalıştığı düşünüldüğünde, ücretsiz yazılım güncellemelerinin önemi daha da iyi ortaya çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Klima sistemi: Dışarıdaki koşullar nasıl olursa olsun, sıcaklık ve hava akışının ideal bir şekilde ayarlanması ![]() ? Motorun en iyi duruma getirilmesi: Yakıt-hava karışımının daha iyi ayarlanmasıyla, yanma verimliliğinin artırılması ve yakıt tasarrufu sağlanması ![]() ? Sürücü bilgi sistemi: Göstergelerin daha güvenli ve doğru bilgi sağlayacak şekilde ayarlanması ![]() ? Otomobilin merkezi kontrol birimi ve pasif güvenlik sisteminin güncellemesi ![]() Ücretsiz check-up Yetkili servislerde periyodik bakım işlemi gerçekleştiren her Volvo, bilgisayarlı teşhis sistemine bağlanarak bütün güvenlik sistemlerinin doğru bir şekilde işlevini yerine getirip getirmediği kontrol ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Alternatif ulaşım çözümleri Volvo kullanıcıları, otomobilleri servisteyken dahi araçsız kalmak gibi bir endişe taşımıyor ![]() ![]() ![]() Her zaman temiz Yeni yıkanmış bir otomobil her zaman güzeldir ve bu nedenle Volvo yetkili servislerine bakım için gelen her Volvo, müşterisine tertemiz teslim ediliyor ![]() ![]() ![]() Kişiye özel servis yetkilisi Volvo kullanıcıları, Servis 2 ![]() ![]() ![]() Volvo OtoLine yol yardım hizmeti Volvo sahipleri, otomobillerine periyodik bakım yaptırdıkları zaman, ücretsiz olarak bir yıl uzatılan Volvo OtoLine yol yardım hizmetine de sahip oluyorlar ![]() Volvo OtoLine, bir bozukluk durumunda Türkiye'nin her yerinde Volvo sahiplerine 24 saat boyunca yardım için sunulan hizmetin adı ![]() ![]() Eğitimli teknisyenler Volvo yetkili servislerinde; kapsamlı eğitim almış uzman Volvo teknisyenleri tarafından, Volvo yöntemleri ve Volvo orijinal parçaları kullanılarak en iyi şekilde bakımları gerçekleştiriliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|