Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, çıktı, kapılı, panamera, porsche, yollara

Dört Kapılı Porsche Panamera Yollara Çıktı (2010)

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dört Kapılı Porsche Panamera Yollara Çıktı (2010)

Porsche, ilk 4 kapılı sedan otomobili Panamera’yı Avrupa ‘da satışa sundu Araç Türkiye’de ise eylül ayında satışa sunulacak

Bilindik yuvarlak hatlı Porsche karakteristiğini koruduğu gözlenen 2010 model Panamera’nın ilk olarak Almanya’da satışa sunulduğu öğrenildi Panamera daha sonra hibrit model olarak da kullanıcıyla buluşacak

Şangay Otomobil Fuarı’nda dünya tanıtımı yapılan Panamera, lüks performans serisindeki bir seri üretim otomobilde ilk kez kullanılacak en az beş teknolojik yenilikle dikkat çekiyor Otomatik şanzımanla birlikte temin edilen ilk otomatik start/stop özelliği, ihtiyaç duyulduğunda ekstra hacim ekleme özelliğiyle uyarlanabilir havalı süspansiyon, Panamera Turbo’da ihtiyaç olduğunda yukarıya doğru kalkan çoklu-aşamalı, ayarlanabilir arka spoylerin yer aldığı aktif aerodinamik özellikler bu teknolojik yeniliklerden bazıları

Arkadan çekiş sistemine sahip olan 400 HP’lik V8 ve dört çeker 500 HP’lik V6 motor olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunan Porsche Panamera’nın hibrid versiyonu bayilere eylül ayında ulaşacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com