Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyayı, lamborghini, reventon, sarsıyor

Lamborghini Reventon Dünyayı Sarsıyor!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lamborghini Reventon Dünyayı Sarsıyor!

Ferrari'nin ebedi rakibinin Reventon modeli, Batmobile'ı her açıdan kıskandıracak nitelikte Bruce Wayne'in servetini sarsacak fiyatı da cabası

Üretiminde bol bol alüminyum, titanyum ve karbon çelik kullanılmış, en zenginleri bile "bir anlığına da olsa" sarsacak nitelikte: 1300000 dolar yani 2100000 TL Elbette bu fiyat Avrupa için geçerli, yani Türkiye'deki vergilerle, ücretinin ikiye katlanacağı kesin

Lamborghini Reventon, dünya yüzündeki en hızlı araçlardan biri 640 beygir üreten, 12 silindirli 65 litre motoruyla 0-100 kilometre ivmelenmesini 34 saniyede gerçekleştiriyor Parçalarının pek çoğunu kardeşi LP 640 ile paylaşan model, 340 kilometre/son sürate, "Bana mısın" demiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com